Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноИнтервјуиНајновијеОбавештењаФудбал

Даниел Аврамовски: „Надам се повратку у Звезду“

Даниел Аврамовски не крије да би волео да још једном обуче црвено-бели дрес
Добро познато лице навијачима Црвене звезде виђено је током меча српског шампиона против Вардара у склопу припрема у Турској!

У питању је Даниел Аврамовски (25) који је својевремено носио црвено-бели дрес, а који је тренутно најбољи играч и стрелац македонског тима. Гол против бившег клуба није постигао, али свакако јесте намучио дефанзивце Црвене звезде.

Недуго после меча дао је и изјаву за поједине српске медије који прате Звезду у Белеку и признао је да се нада да ће још једном обући црвено-бели дрес.

– Драго ми је што сам видео неке људе с којима сам сарађивао раније. Срце ми је пуно што сам играо против Звезде и надам се да ћу опет некада играти, а можда и, ако све буде како треба, обучем још једном црвено-бели дрес. Али најпре морам да напредујем још као играч – рекао је Аврамовски и додао:

– Видим да Звезда жели да игра фудбал и мислим да могу много да ураде. Пожелео сам Звезди пуно среће, желим им да стигну до титуле и да подижу ниво балканског фудбала.

О самом мечу у Белеку је рекао:

– Ово је сада припремни период, можда су им и ноге мало тешке. Ја то знам по себу. Пустиће их то, сваку утакмицу ће да дижу форму и доћи ће та потребна свежина.

Присетио се Аврамовски и периода када је играо за српског шампиона. Доста се очекивало од њега када је 2014. стигао на Маракану, али није оправдао очекивања.

– Многи су очекивали доста од мене, и ја сам од себе. Дошао сам у велики клуб, добио сам број 10 и била ми је велика част што сам носио тај број и тај дрес. Кривицу не тражим у другима. Бо сам млад и неискусан, можда је требало више да радим. Било је и неких повреда. 

Можда је на неки начин и било оптерећење што сам носио број 10. Ја то нисам осећао, али су људи тражили много више од мене, а ја са својим повредама нисам успео да се изборим са тим што треба. После тога је дошло и пуно играча, ја нисам добио своју шансу, али се надам да ћу је некада још добити ако буде прилике. Гледајући сада, можда сам и прерано дошао у Звезду, Да сам стигао са овом физиком и размишљањем, мислим да би било баш другачије.

За све оне који су заборавили Аврамовског, у питању је момак који је 2014. стигао на Маракану као велики потенцијал и већ на припремама је дао гол скоро са пола терена против Кршког. Затим је на дебију у шампионату постигао једини погодак против Спартака у 79. минуту.

У међувремену су се јавили проблеми са повредама и Македонац је одиграо свега 12 мечева за црвено-беле у сезони. Позајмљен је ОФК Београду, да би се онда преселио у Олимпију. Играо је и за Војводину, а својевремено га је хтео и загребачки Динамо.

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE јан 30, 2020 at 12:57

ne treba da se vracas kad te molim..mi i sa ovih 25 ne znamo gde cemo..isti si kao oni..vasarski igraci..to sam rekao kad si dosao u zvezdu i sada tvrdim..ti i ovih nasih 25 nikada necete biti igraca to je sigurno

Reply
Dragan јан 31, 2020 at 18:46

Gde nam se nude i imaju želju da dođu kod nas sve same dijabole iod igrača!!?

Reply

Leave a Comment