Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Иванић: Очекује ме ново доказивање

Везни играч Мирко Иванић верује да ће доласком новог тренера Дејана Станковића и повратком на своју позицију заиграти много боље у прелећном делу сезоне.

Дефинитивно је ово нови почетак за мене. Очекује ме ново доказивање. Када дође нови тренер као играч увек имаш додатну жељу за доказивањем, јер нико не игра због старих заслуга. Борићу се за своју позицију. Волео бих да преузмем лидерску позицију – рекао је Иванић.

Задовољан је успесима Звезде у овој сезони, али опуштања нема.

– Мистер је унео свој печат, види се да је дуго играо у Италији. Радимо много на тактици и брзо смо се навикли. Надам се да је и он задовољан нама.

Иванић је јесенас играо на више различитих позиција у везном реду.

– Моја природна позија је иза нападача, надам се да ћу се изборити за место у тиму и својим играма помоћи екипи да оствари успехе. Наравно, спреман сам да одговорим и на све друге захтеве које тренер Станковић постави пред мене.

Данас од 17.30 часова по локланом, односно 15.30 по српском времену Црвена звезда игра свој други меч на припремама у Белеку против скопског Вардара.

Ушли смо у припремни период где је акценат на утакмицама. Онај тежи део одрадили смо успешно на Кипру и сада више радимо тактички део припремајући се кроз мечеве за старт Суперлиге. Верујем да ћемо из утакмице у утакмицу бити све бољи – уверен је Иванић.

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE јан 29, 2020 at 16:17

kakvo tvoje dokazivanje ti si igrac za fudbal na male golice ispred prodavnice..kamo srece da odes

Reply

Leave a Comment