Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Панић донео победу омладинцима у Италији

У првој од три провере које ће наши омладинци имати у оквиру припрема у Лињану, изабраници Славољуба Ђорђевића су пружили квалитетну партију и савладали италијанску Венецију (1:0), иако је првобитно био план да се одмере снаге са Триестином. Питање победника решио је Вања Панић голом у 70. минуту меча и тако наставио сјајан голгетерски низ који има од доласка у наш клуб.

Венеција – Црвена звезда 0:1 (0:0)

Стрелац: Панић у 70. минуту.

Венеција: Дафре, Роси, Гранди, Крешченте, Марино, Галиани, Кандик, Намаду, Антиноро, Барбазо, Абубакар, Фабиан.

Црвена звезда: Гутеша, Гачић, Лукић, Ковачевић (од 62. Матић), Миликић, Савић, Њамцуловић, Стајић, Панић (од 82. Бурмаз), Бачанин (од 78. Пиплица), Пешовић (од 62. Радуловић).

Извео је Славољуб Ђорђевић комбиновани тим у првој провери на припремама у Лињану. Већ у трећем минуту, запретили су наши омладинци када је Ковачевић био изблокиран у казненом простору након прекида који је изборио агилни Панић. Поново су црвено-бели запретили у 27. минуту када је Пешовић центрирао, а Ковачевић из дотрчавања са ивице казненог простора шутирао поред гола. Утакмица је обиловала великим бројем дуела, а управо је Пешовић у 42. минуту могао да искористи неспретан пас голмана Дафреа када му је мало фалило да пресече додавање и пошаље лопту у празну мрежу.

Доста интересантнији био је други део игре. Запретио је прво Миликић у 54. минуту после корнера, али је његов ударац отишао преко пречке, а пет минута касније је мало фалило Бачанину да атрактивно, тачније маказицама матира Дафреа, после сјајног продора Гачића. Панић је био константна претња за дефанзивну линију Венеције. Кретао се феноменално словеначки нападач и у 65. минуту када је замало одузео лопту дефанзивцу италијанског тима. Упорност му се исплатила у 70. минуту сусрета, када је свежи Радуловић сјајно извео прекид, а Панић феноменалним ударцем са неколико метара послао лопту у мрежу.

Расположен за игру по уласку на терен био је и Матић који је после продора по средини терена шутирао снажно у 74. минуту, али је голман домаћих, врховима прстију зауставио тај ударац. До краја меча, бележимо и снажан ударац Пиплице из 85. минута који је завршио преко пречке, након чега је утакмица мирно приведена крају.

The post Панић донео победу омладинцима у Италији appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment