Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Милошевић: „Друго полувреме је оно што желимо“

Фудбалери Црвене звезде победили су екипу Арке 3:2 на првој контролној утакмици на припремама у Анталији, а помоћник Дејана Станковића, Небојша Милошевић истакао је да је за ову фазу припрема задовољан резултатом, као и да наш тим очекује још много рада како би се формирао жељени стил игре.

Налазимо се у ударном делу приремног периода, после 22 одрађена тренинга, како на Кипру тако и овде у Анталији, акценат је на развоју функционалних способности и специфичне снаге, као и на пуно параметара из оквира физичке припреме и интегрално са новим захтевима шефа стручног штаба које се односе на техничко-тактичке ствари. Одиграли смо против екипе која игра доста агресивно, добро вођена од српског тренера Рогића, али је у Звезди приоритет победа, без обзира да ли је утакмица такмичарског карактера. Видели смо и два различита приступа. У другом полувремену је то било онако како желимо. Настављамо рад по устаљеном плану, имамо још много ствари да усавршимо. За ово доба припремама, када играчи нису свежи, све иде по плану. Сви играчи су добили пођеднаку минутажу, осим четворице фудбалера који због здравствених разлога нису били у протоколу – истакао је Милошевић.

Наше првотимце очекују два дана тренинга, а 29. јануара је заказана нова провера, овога пута против екипе Вардара.

По дефинисамо плану и програму стручног штаба свака утакмица има одређене захтеве. У међувремену радимо на индивидуалним параметрима физичке спреме, као и на даљем формирању модела и стила игре. Имамо још много посла, тако да је свака утакмица неки нови изазов. Наравно, у Црвеној звезду је императив квалитетан приступ и однос на терену од првог до последњег минута, као и жеља за што бољим резултатом – подвукао је наш помоћни тренер.

The post „Друго полувреме је оно што желимо“ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

6 comments

ĐOLE BARI 91 јан 27, 2020 at 14:15

LJUDI , UGO VIEIRA JE SLOBODAN IGRAČ,TREBA NAM TAKAV IGRAČ,REALIZATOR…

Reply
Goran137 јан 27, 2020 at 14:52

On je potpisao za Sivaspor prosle godine u Januaru na godinu i po i pre pocetka igranja imao je povredu kolena koja je zahtevala operaciju i kasnije nije ni igrao…Pitanje je dal’ se oporavio i kako bi igrao a za manje od pola godine puni 32 i ulazi u 33-cu godinu i kasnije ne bi moglo ni da se zaradi na njemu…Nije to vise onaj Vieira od pre 4-5 godina…Trebao je bio da ostane u Zvezdi,osvajao bi trofeje igrao Evropu i da je ostao imao bi sada sigurno preko 100 nastupa u Zvezdi i blizu 70-80 golova,mozda i vise…Da je ostao postao bi jedan od najboljih stranaca koji su igrali kod nas siguran sam…

Reply
ĐOLE BARI 91 јан 27, 2020 at 15:25

SVE JE TAČNO I SVE JA TO ZNAM GORANE,PODRAZUMEVA SE DA BI MORAO DA PROĐE LEKARSKE PREGLEDE…POZDRAV

Reply
Goran137 јан 29, 2020 at 03:15

Slazem se lekarski pregledi pa ako prodje i ako je zdrav i spreman onda da se pregovara,cinjenica da kasnije ne bi moglo da se zaradi puno na njemu i ne bi bila toliki problem ako bi nam pomogao da udjemo u LS ili bar u grupu LE i novu titulu da osvojimo i isplatio bi se…Pozdrav i tebi.

Reply
delije sever czv јан 27, 2020 at 00:57

Borjan,Gobelja,Deganek,Babić,Rodić,Sanog,Gavrić,Nikolić,Ben,Boća i Tomane…rezerve…Drugi tim…Vasiljević,Gajić,Milunović,Pankov,Konatar,Jovičić,Vulić,Garsija,Ivanić,Vukanović,Pavkov…Prva varijanta 4-1-3-2…druga 4-2-3-1…Petrović,Jovančić,Krstović,Simić…Simić umesto Konatora i Bena ili Garsije ili Vukana…Petrović i Jovančić umesto Sanoga,Jovičića ili Vulića a Krstović umesto Boće…Tomanea i Pavkov.

Reply
mitar јан 26, 2020 at 22:06

Dobili smo 2 top pojacanja Gavrica i Nikolica, obojica zasluzuju mesto u prvom timu .

Reply

Leave a Comment