Moja Crvena Zvezda
Featured Važne vesti Важно Најновије Припреме Фудбал

Први тренинг у Белеку – Брзо мисли, брзо реагуј

Први тренинг по доласку у Белек на теренима комплекса „Регнум“ био је углавном намењен кондиционом раду кроз велики број занимљивих вежби.

Тренинг под рефлекторима почео је загревањем под командом кондиционог тренера Федерика Панонћинија, а приликом истезања коришћене су и велике гумене лопте на које су се играчи већ привикли на првом делу припрема.

У првом кондиционом делу, рађене су и занимљиве вежбе баланса и равнотеже, скипованаја у комбинацији са техником додавања и чувања лопте у неколико серија са истрчавањима, пре него што се после 50 минута прешло на други део тренинга. Фудбалери су на крају добили аплауз од Италијана за успешно одрађен посао у високом интезитету.

„Брзо мисли и брзо реагуј“ били су захтеви вежбе у којој су наши фудбалери на малом простору имали задатак да пронађу најбоље решење. Тренер Дејан Станковић и његови сарадници координисали су рад уз честу похвалу „браво момци“. Вежба у којој су играчи подељени на „зелене“, „беле“ и „црвене“ наставила се на претходну а имала је циљ да се чува (бројчано јачи) и одузме лопта и постигне гол. Одрађена је у јаком ритму.

Голмани су већи део тренинга радили у свом боксу под надзором тренера Душана Гашића а акценат у раду био је у првом делу на побољшању ножне технике. Затим су прешли на комбиновани рад јаког интензитета у коме су сва четворица голмана активно учествовали. У последњој фази тренинга голмани су се прикључили остатку екипе.

Док је тренер Дејан Станковић на једној половини терена радио тактички део тренинга, његов помоћник Милош Милојевић са мањим бројем играча увежбавао реализацију. Играчи су се ротирали тако да су сви прошли компелтан „дрил“.

Фудбалери су успешно одрадили јако захтеван тренинг уз велики аплауз стручног штаба.

The post Први тренинг у Белеку – Брзо мисли, брзо реагуј appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

0 0 vote
Article Rating

Повезане вести

Subscribe
Обавести ме о
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x