Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоСтони тенис

Стонотенисерке дочекују гошће из Руског Села и Неготина. Одложен сусрет мушке екипе

Након нешто више од месец паузе стонотенисерке Црвне звезде враћају се обавезама у оквиру Прве лиге Србије. Предстојећег викенда црвено-беле девојке имаће дупли програм.

У суботу 25. јануара наше стонотенисерке дочекују екипу СТК Чарнојевић из Руског Села. Меч се игра у дворани на западној трибини стадиона „Рајко Митић“ са почетком од 15 часова. Гошће из Руског Села тренутно заузимају последњу позицију на прволигашкој табели, а једина су екипа које у овом рангу није осетила сласт победе. На старту овосезонског такмичења црвено-беле су са максималних 4:0 савладале будућег противника. Треба напоменути да су током тог сусрета Неда Кандић, Миња Владимиров и Марија Стајић оствариле максималне тријумфе 3:0, док је Данијела Молнар успела да освоји један сет у дуелу са нашом играчицом Вером Пејчић.

Дан касније, у недељу 26. јануара црвено-беле ће у својој дворани дочекати и екипу СТК Хајдук Вељко из Неготина. И овај меч је на програму од 15 часова. Стонотенисерке неготинске екипе први део такмичења завршиле су на предпоследњој деветој позицији са једном победом и осам пораза, а у дуелу две екипе у првом делу шампионата црвено-беле су славиле са максималних 4:0. И у овом мечу наше стонотенисерке су изгубиле само један сет. Марија Стајић је за нијансу теже стигла до тријумфа против Луне Јовановић, док су максималне биле Неда Кандић два пута и Миња Владимиров.

Стонотенисерке Црвене звезде и два последња сусрета у 2019. години доживеле су поразе од Домбаша из Малог Иђоша 1:4 и Чоке 3:4, па у наставак такмичења улазе са скором од шест победа и три пораза. Са 15 освојених бодова тренутно деле трећу и четврту позицију на прволигашкој табели са екипом Чоке.

Мушка екипа СТК Црвена звезда требала је у суботу 25. јануара да дочека екипу СТК Стенес из Зрењанина, али је сусрет одложен због репрезентативних обавеза нашег стонотенисера Марка Јевтовића који се тренутно налази у Португалу на квалификацијама за предстојеће Олимпијске игре.

(извор/фото: СТК Црвена звезда)

Повезане вести

Leave a Comment