Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Звезда кренула пут Анталије, на списку 27 играча

Фудбалери Црвене звезде данас настављају припреме у Турској. Лет ка Анталији је у јутарњим часовима, а у поподневним ће да одраде први тренинг на стадиону у оквиру комплекса хотела „Регнум”.

Дејан Станковић је одлучио да у Анталију крене 27 фудбалера: Милан Борјан, Зоран Поповић, Никола Васиљевић, Милан Гајић, Марко Гобељић, Милош Дегенек, Немања Милуновић, Радован Панков, Срђан Бабић, Милан Родић, Марко Конатар, Милош Вулић, Бранко Јовичић, Његош Петровић, Душан Јованчић, Вељко Николић, Секу Саного, Мирко Иванић, Жељко Гаврић, Ел Фарду Бен, Алекса Вукановић, Матео Гарсија, Вељко Симић, Милан Павков, Ричмонд Боаћи, Антонио Томане и Никола Крстовић.

Црвено-белима ће у Турској база бити иста као и прошле године, реч је о једном од најлуксузнијих хотела у регији Анталије. Најбитније им је да неће трошити много времена од хотела до терена, као и минуле зиме очекује се да на истом стадиону одиграју све контролне мечеве.

Прва провера је 26. јануара против после Арке, три дана касније је дуел са скопским Вардаром, а најјачи ривал предвиђен је за 1. фебруар кад ће се одмерити снага са бугарским прваком Лудогорецом. Договорени су затим и сусрети са словеначким Цељем, словачком Дуњајском стредом и казахстанским Актобеом.

Повезане вести

1 comment

teks viler јан 25, 2020 at 08:08

Može li nešto o Vasiljeviću i Konatoru ? Godište ,pozicija u timu ,igračke odlike….

Reply

Leave a Comment