Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Панић потписао тријумф омладинаца

Идеја људи из Омладинске школе Црвене звезде је да се омладинци припремају за наставак сезоне играјући дуеле против сениора. Први у низу тих изазова била је данашња утакмица против Радничког са Новог Београда, у којој су изабраници Славољуба Ђорђевића славили резултатом голом Панића 1:0 и тако направили лепу увертиру пред одлазак на припреме у Венецију.

Црвена звезда – Раднички Нови Београд 1:0 (0:0)

Стрелци: Панић у 82. минуту.

Црвена звезда: Катић, Митровић, Благојевић, Новаковић, Матић, Лукић, Бабић, Илић, Бурмаз, Пиплица, Радуловић.

Играли су још: Гутеша, Гачић, Стајић, Павловић, Миликић, Писар, Панић, Ковачевић, Пешовић, Бачанин, Њамцуловић.

Раднички: Лазаревић, Остојић, Вучетић, Лазаревић, Богдановић, Серафимовић, Вукмировић, Милисављевић, Манов, Пађен, Аћимовић.

Играли су још: Драганић, Десефарија, Муса, Гајић, Милић, Милићевић, Брочета, Митровић, Сузић, Шљукић.

Утакмица је почела врло жустро. Требало је омладинцима нашег тима мало времена да се привикну на дуеле са сениорима, али су већ у 20. минуту запретили преко Благојевића чији ударац је изблокиран. Три минута касније је и Радуловић после неколико дриблинга покушао да са велике дистанце запрети, али се резултат није мењао. Утисак је био да су наши бисери најчешће нападали по левој страни преко расположеног Благојевића који је деловао у оба правца и правио велике проблеме дефанзивцима Радничког. Две сјајне шансе имао је капитен Борисав Бурмаз. Прво је у 38. минуту његов ударац са неколико метара изблокиран, а пет минута након тога је обишао голмана Лазаревића, али отишао превише искоса и погодио спољни део мреже.

Ђорђевић је као и у претходној провери против Жаркова, заменио комплетан тим на старту другог дела игре. Сјајну прилику имао је Панић у 52. минуту када се после центаршута Стајића извио и шутирао, али преко гола. Покушавали су наши преко Њамцуловића да дођу до поготка, а запретио је и Пешовић ударцем са дистанце у 75. минуту који је голман исконтролисао. Питање победника решио је Вања Панић голом у 82. минуту меча, када је одличним ударцем главом после центаршута Њамцуловића послао лопту иза леђа голмана гостију. Три минута касније је Писар одлично шутирао из слободног ударца, али погодио стативу, након чега је утакмица приведена крају, а омладинци остварили још један тријумф.

 

Повезане вести

Leave a Comment