Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЖенски фудбалНајновијеТрансфериФудбал

Санда, хвала и срећно у новом клубу. Видимо се поново у неко боље време, са неким другим бољим људима…

ЖФК Црвена звезда у пролећни део сезоне улази значајно ослабљена. Једна од најбољих играчица нашег клуба и узданица везног реда црвено-белих „Вучица“ Санда Малешевић напустила је стадион „Рајко Митић“ и у будуће ће носити дрес шпанске екипе Депортиво Алавес Глориосас.

Двадесетпетогодишња играчица за коју у фудбалу тајни нема играчку каријеру започела је у екипи Фрушкогорца, а затим је пут водио преко земунске Слоге, ЛАСК-а из Лазаревца и суботичког Спартака, а лета 2017. године постала је чланица ЖФК Црвена звезда чиме је остварила све своје дечије снове. За две и по године боравка на нашем највећем стадиону Санда је забележила 52 наступа у дресу омиљених боја, а била је и стрелац осам погодака. У дресу са Звездиним грбом на грудима дебитовала је 6. септембра 2017. године у мечу 1. кола шампионата за сезону 2017/18 на терену СЦ „Вујадин Бошков“ против новосадске Војводине у сусрету који су наше девојке решиле у своју корист резултатом 2:0.

Већ у првој сезони у црвено-белом дресу Санда је дала велики допринос у освајању до сада јединог трофеја у историји клуба. На стадиону ФК Колубара у Лазаревцу 2. јуна 2018. године наше девојке су у финалу Купа Србије савладале новосадску Војводину резултатом 3:0, а стрелац трећег поготка на том мечу за нашу екипу у 68. минуту сусрета била је управо Санда Малешевић.

У актуелној сезони Звездина „17“ је одиграла десет од укупно 11 сусрета које је наша екипа одиграла током јесење полусезоне. Из здравствних разлога није била део тима у последњем сусрету против Радничког 1923 који је одигран у Крагујевцу, а остаће забележено да се, за сада, последњи пут у Звездиној опреми на терену појавила 13. новембра претходне године у мечу који је одигран на популарном „вештаку“ стадиона Рајко Митић“. „Вучице“ су у том сусрету декласирале екипу нишког Машинца резултатом 6:1, а Санда је у 23. минуту сусрета постигла погодак за телевизијске шпице, опростивши се од црвено-белог дреса на најлепши начин.

ЖФК Црвена звезда је њеним одласком изгубила превасходно одличну особу, али и врхунског фудбалера. Зашто је до тога морало да дође, питање је за неке друге људе, оне који себе сматрају задуженима за спортски сектор у црвено-белом женском фудбалском клубу, а сви ми који смо имали прилике да је упознамо, добро знамо све њене и људске и фудбалске квалитете и сигурни смо да ће и у Шпанији успети и да ће својом играчком магијом увесељавати љубитеље фудбала на Иберијском полуоствру.

Санда, ово није збогом. Чекаћемо те да поново истрчиш на терен „Маракане“ са својом „17“ на леђима. За сада, хвала и пуно среће у новој средини и видимо се у неко боље време, када у клубу буду неки други бољи људи. Звезда је твоја кућа и ти ћеш увек бити неизоставни део Црвене звезде.

Неке од Сандиних мађионичарских потеза можете погледати на следећем линку:
https://youtu.be/0Dqana2hhHU

Повезане вести

1 comment

Poznavalac situacije јан 22, 2020 at 11:16

Oni koji su trebali da cuvaju ono sto imaju u klubu svojim neradom teraju sve sto valja. Zalosno je sto takve igracice odlaze, a razlog nije materijalne prirode.
Zvezda tone iz dana u dan i niko ne preduzima nista.
Zasto ne objavite ko je sve jos otisao? Zarad koga i zarad cega se to krije?
Pojedinci kao nagradu za svoj nerad i neznanje dobijaju postavljanje na rukovodeće pozicije u klubu. I isti ti upravo rade protiv samog kluba u sprezi sa nekim drugim pojedincima koji se predstavljaju kao zvezdasi, a skupljeni su s konca i konopca i jedini im je interes da preuzmu klub i nastave sa punjenjem svojih dzepova na ime Crvene zvezde.
Dosta je bilo!!!!!!!!!!!!!!
Zvezda se mora spasiti jer je sada stvarno ugrozena.

Reply

Leave a Comment