Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Анђелковић златним голом донео Звездиним јуниорима победу у новом трилеру

Јуниори СКХЛ Црвена звезда изгледа да не знају да одиграју утакмицу другачије него да то буде утакмица са инфаркт завршницом.

Након што су јуче у регуларном делу утакмице изгубили од Марибора (5:6), данас су идентичним резултатом славили након што је у регуларном делу утакмица завршена 5:5.

Иако је Црвена звезда повела са 1:0 голом Василија Анђелковића (асистенција Ајдуковић – Динић), остатак мече у првој трећини није наговештавао неизвесну завршницу. Наиме, гости су головима Маура и Филипа Полонија, те Жана Љубича дошлии до водства од 1:3 и чинило се да ће лакше него јуче да остваре нову победу. Алкса Гвозденовић (асистенција Драговић – Вдовић) смањио је на почетку другог периода на 2:3, али Мауро Полонијо враћа предност Марибора на два гола разлике 2:4. А онда, у последњој трећини, Звезда головима Василија Анђелковића (Митровић) и Алексе Гвозденовића (Поповић – Драговић) долази до 4:4 и улази се у нову неизвесну завршницу. Гости у 56. минути преко Јакоба Грејфа поново долазе у водство од 4:5, али црвено-бели јуниори голом Марка Драговића (Вдовић) на 2 и по минута пред крај долазе до изједначења 5:5. У наставку Звезда је златним голом Василија Анђелковића (Поповић – Драговић) дошла до заслужене победе.

Следећа два меча наши јуниори требали би да одиграју против екипе Олимпије 25. и 26. јануара у Београду.

(извор/фото: czbg.net)

Повезане вести

Leave a Comment