Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Звездини јуниори пали у трилеру

Јуниори хокејашког клуба Црвена звезда баш немају среће. Након што су изгубили неколико утакмица у неизвесним завршницама, вечерас су у леденој хали Пионир поражени у још једном “револверашком обрачуну”. Марибор је славио голом минут и 8 секунди пре краја меча.

СКХЛ Црвена звезда : ХК Марибор 5:6 (0:1, 3:2, 1:3)

Прва трећина резултатски је припала екипи Марибора која је свој погодак постигла у 14. минути преко Жана Љубича. У другом делу Звезда, након само 19 секунди игре, преко Марка Млађеновића (асистенција Драговић – Поповић) долази до изједначења, али гости са два гола Маура Полонија и Јана Фингушта одлазе на 1:3. Али онда на сцену ступа изврсни Матеја Поповић који везује три поготка и Звезда преокреће резултат на 4:3. Треба напоменути да је код сва три гола асистент био Марко Драговић, акод два гола су још припомогли Вдовић Страхиња и Џорџ Таракан. Када је Вук Крављанац, на асистенцију Матије Динића, довео Звезду у водство од 5:3, линило се да ће црвено-бели остварити победу. Међутим Нејц Бизјак и Мауро Полонијо са 2 поготка преокрећу резултат за победу гостију од 5:6.

Ове две екипе ће сутра одиграти свој други меч (10:45), а верујемо да неће бити ништа мање узбудљив, само се надамо да ће наши јуниори овог пута успети да остваре победу.

(извор/фото: czbg.net)

Повезане вести

Leave a Comment