Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Пљусак убрзао Звездину игру

Фудбалери Црвене звезде одрадили су претпоследњи тренинг на зимским припремама на Кипру. Пулени Дејана Станковића марљиво су разрађивали делове тактике пред сутрашњу прву контролну утакмицу против Ариса.

Играчи нашег тима, по доласку на терен, одрадили су загревања на начин на који ће се припремати пред утакмицу, баш према препорукама и замислима кондиционог тренера Федерика Панонћнија. Лаганим истрчавањима и разгибавањем наши фудбалери припремили су се за наставак тренинга.

Затим се прешло на парцијално увежбавање технике и брзине додавања, као и померање линија. Подељени по групама наши првотимци упијали су савете стручног штаба који их је пажљиво и посвећено упутио у све детаље плана тактике.

Потом су, подељени у две групе на скраћеном терену играли између себе. Сваки играч је дао максимум, тако да аплаузи Дејана Станковића нису изостали. На пола игре, почео је јак пљусак, међутим то није омело Звездине снаге да буду још јаче и упорније у жељи за постизањем голова. Како је киша појачавала свој интезитет, тако су и наши првотимци били све бржи. На крају тренинга Дејан Станковић је одржао кратак састанак на самом терену и похвалио своје момке.

Сутра ујутру их очекује последњи тренинг на зимиским припремама у Пафосу, док је за 17 часова по локалном времену заказана прва тест утакмица против Ариса из Лимасола.

The post Пљусак убрзао Звездину игру appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment