Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездини летњи кампови у осам градова

Фудбалски клуб Црвена звезда наставиће са светлом традицијом одржавања кампова у Србији и иностранству. Најтрофејнији српски клуб организоваће тестирања за све талентоване дечаке у Београду, Бечу, Милвокију, Чикагу, Хамилтону, Скопљу, Москви и на Палама, а они најбољи ће имати прилику да остваре свој сан и постану део Црвене звезде.

Камп „Оствари своје снове – буди Звездина звезда” намењен је деци од 8 до 16 година и одржаће се на неколико локација. У Београду, у Бечу, на Палама, у Милвокију и Чикагу, у Хамилтону, у Скопљу и у Москви. Верујемо да ће се на неким од поменутих локалитета појавити нови Дејан Станковић, Немања Видић, Марко Грујић или Лука Јовић, а званичне пријаве и сви потребни детаљи Вас чекају ОВДЕ.

Први у низу кампова биће одржан у Бечу у сарадњи са ФК Виена 1916. Таленти ће у аустријској престоници радити у периоду од 6. до 10. априла, а најуспешнији полазници биће позвани на пробне тренинге у нашем клубу.

Летњи распоред биће густ, а низ активности почеће са кампом у Скопљу. У престоници наших суседа, талентовани малишани имаће прилику да се опробају на теренима ФК Смиљковци 2011 у периоду од 5. до 9. јуна.

Таленти ће на теренима наше Омладинске школе имати прилику да се доказују у три термина. Први период биће од 22. до 27. јуна, други од 29. јуна до 4. јула, као и од 6. до 11. јула. Осим прилике да тренирају у Љутице Богдан 1а, деца ће имати прилику да присуствују тренингу првог тима, да се упознају са играчима, као и да се бесплатно учлане у клуб, уколико имају мање од 15 година. Пријавите се за камп у Београду ОВДЕ.

У исто време када се буде одржавала и прва смена кампа у Београду, закотрљаће се лопта и међу талентованим звездашима у Канади, прецизније на теренима ФК Хамилтон Сербианс. У временским периодима од 9 до 16 часова и од 29. јуна до 4. јула, малишани ће имати прилику да се боре за црвено-бели дрес.

Наш клуб је у сарадњи са компанијом Пересвет организује камп у Москви. Управо на теренима базе Пересвет, у два термина (од 4. до 11. јула и од 11. до 18. јула), талентована деца из Русјие имаће прилику да се наметну за Звездин дрес.

Камп на Палама је на програму од 12. до 18. јула. Промотер и директор кампа биће наш бивши фудбалер Огњен Короман, а најуспешнији полазници имаће прилику да дођу на пробне тренинге у наш клуб. Пријаве за камп су већ у току, а уколико сте заинтересовани можете да се пријавите ОВДЕ.

Сва заинтересована деца са простора Сједињених Америчких држава имаће прилику да буду део Звездиног кампова који ће се одржати у Милвокију и Чикагу, а све то у сарадњи са академијом ФК Ред Стар из Чикага. У Милвокију ће бити одржан од 10-14. августа, док ће у Чикагу бити одржан од 17. до 21. августа. Кампови у оба града ће бити подељени на два програма: полудневни (9-12 часова) и целодневни (9-16 часова).

Координатор базе Омладинске школе Црвене звезде- Владимир Цвјетићанин осврнуо се на летње кампове које ће организовати наш клуб:

Двадесет и седам дечака је оставило снажан утисак на нас кроз кампове и додатно их пратимо, а четворицу су већ прешла у Црвену звезду, иако смо заиста имали прилику да видимо преко 500 малишана. Драго нам је што постоји огромно интересовање за велики клуб, јер деца заиста дођу зато што воле Звезду и желе да остваре своје снове. Наравно, буде деце различитог порекла, буде и оних који дођу да се упознају са Црвеном звездом, да виде како европски и светски шампион ради. Често имају страх, али нема потребе за тим, већ треба да играју слободно и без притиска. Мотив деце да обуку црвено-бели дрес је огроман, док је наш задатак да приметимо њихов таленат и да им помогнемо у томе.

Осврнуо се Цвјетићанин на оно што је неопходно да неко обуче црвено-бели дрес након кампова.

Морају да прођу објективну и субјективну анализу. На сваком кампу прво радимо моторичка тестирања, али мора да постоји и лични дојам тренера. Имамо и тематске садржаје кампа, где едукујемо дечаке. Желимо да покажемо малишанима да нисмо недодирљиви и да је Звезда нешто што је реално, ако постоји таленат и ако се довољно ради – рекао је Цвјетићанин и најавио да ће се број градова у којима ће Звезда одржавати кампове, константно повећавати.

Званичне пријаве за кампове и сви потребни детаљи чекају вас ако кликнете ОВДЕ.

Пријава за камп у Београду је ОВДЕ.

Пријава за камп на Палама је ОВДЕ.

The post Звездини летњи кампови у осам градова appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Biojan дец 23, 2021 at 22:24

Zovem se Bojan Radulovic I obozav CRVENU ZVEZDU

Reply

Leave a Comment