Moja Crvena Zvezda
Featured Važne vesti Važno Mlađe kategorije Najnovije Fudbal

Zvezdini letnji kampovi u osam gradova

Fudbalski klub Crvena zvezda nastaviće sa svetlom tradicijom održavanja kampova u Srbiji i inostranstvu. Najtrofejniji srpski klub organizovaće testiranja za sve talentovane dečake u Beogradu, Beču, Milvokiju, Čikagu, Hamiltonu, Skoplju, Moskvi i na Palama, a oni najbolji će imati priliku da ostvare svoj san i postanu deo Crvene zvezde.

Kamp „Ostvari svoje snove – budi Zvezdina zvezda” namenjen je deci od 8 do 16 godina i održaće se na nekoliko lokacija. U Beogradu, u Beču, na Palama, u Milvokiju i Čikagu, u Hamiltonu, u Skoplju i u Moskvi. Verujemo da će se na nekim od pomenutih lokaliteta pojaviti novi Dejan Stanković, Nemanja Vidić, Marko Grujić ili Luka Jović, a zvanične prijave i svi potrebni detalji Vas čekaju OVDE.

Prvi u nizu kampova biće održan u Beču u saradnji sa FK Viena 1916. Talenti će u austrijskoj prestonici raditi u periodu od 6. do 10. aprila, a najuspešniji polaznici biće pozvani na probne treninge u našem klubu.

Letnji raspored biće gust, a niz aktivnosti počeće sa kampom u Skoplju. U prestonici naših suseda, talentovani mališani imaće priliku da se oprobaju na terenima FK Smiljkovci 2011 u periodu od 5. do 9. juna.

Talenti će na terenima naše Omladinske škole imati priliku da se dokazuju u tri termina. Prvi period biće od 22. do 27. juna, drugi od 29. juna do 4. jula, kao i od 6. do 11. jula. Osim prilike da treniraju u Ljutice Bogdan 1a, deca će imati priliku da prisustvuju treningu prvog tima, da se upoznaju sa igračima, kao i da se besplatno učlane u klub, ukoliko imaju manje od 15 godina. Prijavite se za kamp u Beogradu OVDE.

U isto vreme kada se bude održavala i prva smena kampa u Beogradu, zakotrljaće se lopta i među talentovanim zvezdašima u Kanadi, preciznije na terenima FK Hamilton Serbians. U vremenskim periodima od 9 do 16 časova i od 29. juna do 4. jula, mališani će imati priliku da se bore za crveno-beli dres.

Naš klub je u saradnji sa kompanijom Peresvet organizuje kamp u Moskvi. Upravo na terenima baze Peresvet, u dva termina (od 4. do 11. jula i od 11. do 18. jula), talentovana deca iz Rusjie imaće priliku da se nametnu za Zvezdin dres.

Kamp na Palama je na programu od 12. do 18. jula. Promoter i direktor kampa biće naš bivši fudbaler Ognjen Koroman, a najuspešniji polaznici imaće priliku da dođu na probne treninge u naš klub. Prijave za kamp su već u toku, a ukoliko ste zainteresovani možete da se prijavite OVDE.

Sva zainteresovana deca sa prostora Sjedinjenih Američkih država imaće priliku da budu deo Zvezdinog kampova koji će se održati u Milvokiju i Čikagu, a sve to u saradnji sa akademijom FK Red Star iz Čikaga. U Milvokiju će biti održan od 10-14. avgusta, dok će u Čikagu biti održan od 17. do 21. avgusta. Kampovi u oba grada će biti podeljeni na dva programa: poludnevni (9-12 časova) i celodnevni (9-16 časova).

Koordinator baze Omladinske škole Crvene zvezde- Vladimir Cvjetićanin osvrnuo se na letnje kampove koje će organizovati naš klub:

Dvadeset i sedam dečaka je ostavilo snažan utisak na nas kroz kampove i dodatno ih pratimo, a četvoricu su već prešla u Crvenu zvezdu, iako smo zaista imali priliku da vidimo preko 500 mališana. Drago nam je što postoji ogromno interesovanje za veliki klub, jer deca zaista dođu zato što vole Zvezdu i žele da ostvare svoje snove. Naravno, bude dece različitog porekla, bude i onih koji dođu da se upoznaju sa Crvenom zvezdom, da vide kako evropski i svetski šampion radi. Često imaju strah, ali nema potrebe za tim, već treba da igraju slobodno i bez pritiska. Motiv dece da obuku crveno-beli dres je ogroman, dok je naš zadatak da primetimo njihov talenat i da im pomognemo u tome.

Osvrnuo se Cvjetićanin na ono što je neophodno da neko obuče crveno-beli dres nakon kampova.

Moraju da prođu objektivnu i subjektivnu analizu. Na svakom kampu prvo radimo motorička testiranja, ali mora da postoji i lični dojam trenera. Imamo i tematske sadržaje kampa, gde edukujemo dečake. Želimo da pokažemo mališanima da nismo nedodirljivi i da je Zvezda nešto što je realno, ako postoji talenat i ako se dovoljno radi – rekao je Cvjetićanin i najavio da će se broj gradova u kojima će Zvezda održavati kampove, konstantno povećavati.

Zvanične prijave za kampove i svi potrebni detalji čekaju vas ako kliknete OVDE.

Prijava za kamp u Beogradu je OVDE.

Prijava za kamp na Palama je OVDE.

The post Zvezdini letnji kampovi u osam gradova appeared first on SD Crvena zvezda.

Tekst na sajtu SD

Povezane vesti

Komentari

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutralarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouthsmehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Slike
 
 
 
Audio i video fajlovi
 
 
 
  Subscribe  
Obavesti me o