Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Много лепих голова украсило седми дан на Кипру

Фудбалери Црвене звезде јутрос су од 10 часова одрадили једини тренинг седмог дана на зимским припремама на Кипру. Рад на терену обележили су ефектни голови после тактичких акција, али и добре одбране голмана.

Изабраници Дејана Станковића полако приводе крају први део зимских припрема у Пафосу. Овог јутра послужило их је време, пријатних 17 степени и мотивисани играчи који из дана у дан упијају савете и инструкције стручног штаба.

Тренинг је почео лаганим загревањем и разгибавањем на центру терена. Чак и у најситнијим детаљима наши момци воде строго рачуна и посвећено се опходе сваком задатку. Уследила је популарна шева, а фудбалери су били подељени у три групе. У једној групи био је тренер Дејан Станковић, а играчима је пријало то што је некадашњи велики играч радио са њима, па је све протекло у озбљиној, али и веома расположеној атмосфери.

Затим су се Звездини првотимци раширили по целом терену све у циљу разраде техничко-тактичког плана стручног штаба. Упијали су момци све што се од њих тражило, тако да је једночасовни тактички тренинг прошао веома успешно.

Тресли су мреже наши нападачи, али су се и голмани истакли одличним интервенцијама. Играчима се самопоуздање подиже сваким голом и добрим потезом, а стручни штаб инсистира на брзој кретњи фудбалера. Задовољно су аплаудирали Звездини тренери својим пуленима. Све се завршило неопходним истезањем и опоравком мишића.

У остатку дана играчи су слободни, а верујемо да ће лепо време искористити за одмор и релаксацију.

 

Повезане вести

Leave a Comment