Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Пола посла у Пафосу завршено – Игра све течнија

Првотимци Црвене звезде вечерас су после 17 часова по локалном времену одрадили други тренинг за данас. Чета Дејана Станковића је на стадиону „Јероскипу“ одрадила техничко-тактички тренинг.

Фудбалери Црвене звезде марљиво раде свакодневно и максимално користе лепо време на Кипру да се добро припреме за изазове у наредном периоду. После преподневног тренинга и одмора, Звездине снаге одрадиле су и осми тренинг по доласку у Пафос. Вечерњи термин и упаљени рефлектори уз пријатних 16 степени пријали су нашим првотимцима.

Прво су одрадили уобичајено загревање и разгибавање неопходно за добру припрему тренинга како би се мишићи добро загрејали. Голмани су радили одвојено под будним оком тренера Душана Гашића.

Затим су се поделили у две групе. Једна је радила офанзивни део, док је друга увежбавала одбрану гола, да би потом биле обе групе биле спојене у једну. Фокусирано и озбиљно су приступили наши фудбалери који су упијали савете наших тренера како треба да се крећу по терену.

После тога Звездини првотимци играли су на два гола на скраћеном терену. Лопта у ногама и осмех на лицу главни су фактор успеха и задовољства. Игра је постајала све течнија и бржа, а добри потези наших фудбалера мамили су аплаузе стручног штаба, док је тренер Дејан Станковић задовољно повицима бодрио своје играче.

Наше фудбалере сутра очекује још један пар тренинга, које ће овога пута одрадити на градском стадиону.

The post Пола посла у Пафосу завршено – Игра све течнија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment