Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Ераковић: Имам од кога да учим

По други пут на припремама са Звездом на Кипру је Страхиња Ераковић, момак рођен 2001. године који је у јесењем делу сезоне играо за нашу филијалу екипу Графичара и својим одличним партијама се препоручио новом тренеру Дејану Станковићу. Период играња у нашој филијали много му је значио за даљи напредак.

Изнео је и утиске после три дана по доласку на Кипар.

Већ сам био овде, тако да могу да кажем да сам задовољан условима. Најважније је да нас време послужи и да немамо проблема са тим. То нам много олакшава рад. Максимално смо сви концентрисани на рад, трудимо се да на тренинзима испуњавамо све оно што се тражи од нас. Циљ је освајање дупле круне и стремимо ка томе. Максимално смо ангажовани јер само таквим радом можемо постићи највише циљеве – нагласио је Ераковић.

После одличне полусезоне у нашој филијали, популарни Чупа је испред себе поставио велике циљеве и висока очекивања.

Што се личних амбиција тиче, имао сам добру полусезону у Графичару и тај период ми је много значио у адаптацији на сениорски фудбал. Сад сам на припремама са првим тимом Црвене звезде и то су нова доказивања. Надам се да ћу се показати добро и одиграти што више минута на пролеће. Моје је да радим и покажем колико умем, а верујем у себе и да ће награда доћи.

Подсетио нас је Ераковић и на љубав према црвено-белој боји, као и да је још као дете знао да ће играти једну од дефанзивних позиција.

Од малена навијам за Звезду. Био ми је сан да тренирам за Звезду, још као дете сам дошао на Маракану и било је задовољство тренирати за клуб који волиш. Желео сам и знао сам да ћу играти као дефанзивац, сад било је питање да ли ће то бити задњи везни или штопер, али сам волео да играм у одбрани.

Ераковићу много значи рад са Станковићем који му свакодневно саветима помаже у прилагођавању.

Стално разговарамо. Даје подршку нама млађима и помаже нам у адаптацији. Од њега можемо много да се научимо и поносан сам на себе што могу да сарађујем са таквом играчком величином као што је Дејан Станковић. Такође, радим и са нашим сјајним дефанзивцима који су ту да ми додатно помогну. Имам од кога да учим и мислим да је то најбитније– подвукао је Ераковић.

 

Повезане вести

1 comment

dusan јан 13, 2020 at 23:22

od koga?

Reply

Leave a Comment