Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Вечерњи тренинг – Лопта, лопта, лопта

Фудбалери Црвене звезде вечерас су, после поподневног одмора, одрадили и трећи тренинг од доласка на Кипар. Првотимци нашег клуба овога пута цео тренинг су одрадили са лоптом у ногама креирајући акције по инструкцијама стручног штаба.

Други дан, а већ трећи тренинг одрадили су наши фудбалери на зимским припремама у Пафосу. Стручни штаб је, после одличног и јаког јутарњег тренинга, Звездиним снагама припремила постављање линија тима и рад са лоптом што је обрадовало нашу екипу.

Прво су се добро загрејали и физички припремили пред тренинг, да би после креирања акција, мрежа је почела коначно да се тресе на Кипру. Почели су после уигравања акција да цепају мрежу наши фудбалери на једној страни, док су на другој дефанзивци увежбавали чување простора и тактички се усавршавали по жељама наших тренера.

Прешло се и на игру на четири гола где су наши првотимци показали мотивацију, концентрацију и озбиљност тако да се стекао утисак да су одлично одрадили посао.

Тако је! Може још боље, ‘ајмо момци, браво – често се чуло са зеленог правоугаоника на Кипру од стране шефа стручног штаба Дејана Станковића.

Већ сутра их очекује још један пар тренинга, али међу екипом влада лепа атмосфера, па је тиме сваки напор олакшан.

The post Вечерњи тренинг – Лопта, лопта, лопта appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment