Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Борјан је нови капитен. Ко ће бити његови заменици?

Одласком Марка Марина у екипу Ал-Ахлија из Џеде капитенска трака нашег фудбалског клуба остала је без свог носиоца. Сасвим природно, због свега што је учинио у црвено-белом дресу питање око избора новог капитена нашег клуба врло брзо је решено.

Капитен ФК Црвена звезда током пролећних борби биће голман Милан Борјан.

Тридесетдвогодишњи канадски репрезентативац у редове нашег клуба стигао је на почетку сезоне 2017/18 из бугарске екипе Лудогореца из Разграда. Са црвено-белима је већ освојио две шампионске титуле и на добром је путу да се за пар месеци окити и трећом узастопном круном, а имаће прилику да овосезонска такмичења оконча и дуплом круном, јер сигурно сви у клубу након дугог низа година желе да у музеј нашег клуба на стадиону „Рајко Митић“ врате и трофеј намењен победнику националног куп такмичења.

Борјан је до сада 122 пута стајао на голу Црвене звезде и у претходне две и по сезоне био је вероватно и најзаслужнији за два учешћа у групној фази УЕФА Лиге шампиона, као и за пролећне борбе у Лиги Европе за сезону 2017/18.

Избор новог капитена није био тежак, али се истовремено поставља питање ко ће бити заменици. Како се незванично сазнаје нови тренер Дејан Станковић ће одлуку у заменицима капитена донети након првог дела припрема које се одржавају у Пафосу, а наслућује се да би тај епитет могли да понесу Марко Гобељић и Милан Родић.

Повезане вести

1 comment

Loooka јан 12, 2020 at 14:17

Kakav Gobeljić pored Bakule! To što je sticajem okolnosti Gobelja više igrao od Bakule ne znači da je bolji i da je dao veći doprinos, naprotiv!

Reply

Leave a Comment