Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеПрипремеФудбал

Звезда ТВ | Више од клуба

Фудбалери Црвене звезде су се вратили са зимске паузе и одрадили први тренинг под командом новог шефа стручног штаба Дејана Станковића, након што су успешно прошли лекарске прегледе, а како је то изгледало погледајте у новој емисији серијала Звезда ТВ.

Топло јануарско јутро и први тренинг фудбалера Црвене звезде у 2020. години. Скупили су се наши првотимци и започели припреме, те одрадили први тренинг под тренерском палицом Дејана Станковића. Севали су блицеви фоторепортера док је Деки командовао тридесеторици његових изабраника и наговештавао све оно што их чека на припремама на Кипру, а потом и у Турској. Ипак, за наше фудбалере, одмор је завршен још 8. јануара када су се појавили у Заводу за спорт и медицину спорта Републике Србије, како би извршили обавезне лекарске прегледе пре старта припрема.

У новој епизоди Звезда ТВ-а видећете како изгледају лекарски прегледи наших фудбалера, какав је био први „радни“ дан на Маракани у 2020. години, каква су Декијева очекивања од тима и још много занимљивости са почетка припрема.

The post Звезда ТВ | Више од клуба appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment