Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Гаврић: Радујем се сарадњи са Станковићем

Жељко Гаврић, један од најбољих играча Прве лиге Србије током јесењег дела полусезоне и момак који је својим играма у Графичару, нашем развојном тиму, одушевио све љубитеље фудбала, радује се прилици и могућности доказивања новом шефу стручног штаба Црвене звезде – Дејану Станковићу.

Ово су ми друге припреме са првим тимом Црвене звезде и сада већ планирам да се озбиљније наметнем. Прегледи су добро прошли и за сада све иде у најбољем реду. Не могу да кажем да сам изненађен што сам у првом тиму. Надао сам се позиву, јер сам имао добру полусезону у Графичару. Управо ми је период у развојном тиму Црвене звезде помогао да се адаптирам на сениорски фудбал и мислим да се то видело у мојим играма.

Капитен наше филијале одскочио је током јесени изузетним партијама у дресу Графичара.

Знам шта ме очекује у Суперлиги. Верујем да сам спреман за први тим Црвене звезде. Велика је конкуренција, имам и од кога да учим. Покушаћу да се наметнем, јер верујем у себе. Упознат сам са радом првог тима, био сам део летњих припрема и сад идем искуснији и спремнији у односу на тај период.

Гаврић, који је на 20 утакмица током јесени постигао седам голова и пет пута асистирао у дресу Графичара, зрачи оптимизмом пред наставак сезоне по питању освајања трофеја у црвено-белом дресу.

Први смо на табели и верујем да ће тако остати до краја сезоне. Мислим да ћемо са Декијем Станковићем и његовим стручним штабом постизати сјајне резултате. Што се Декија тиче, биће ми част да га упознам, а камоли да тренирам под његовом командом. Радујем се томе – истакао је Гаврић.

Талентовани везиста је рођен 5. децембра 2000. године у Угљевику, а са 14 година је појачао Црвену звезду. Био је један од кључних играча у генерацији омладинаца која је освојила титулу првака Србије.

The post Гаврић: Радујем се сарадњи са Станковићем appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment