Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Бесплатан улаз на утакмицу Мега Бемакс-Црвена звезда мтс

Кошаркаши Црвене звезде у 14. колу регионалне АБА ј.т.д. лиге у дворани „Александар Николић“ савладали су екипу Крке из Новог Места и тиме наставили борбу за пласман у плеј-оф регионалног такмичења. Већ у петак 10. јануара пулене тренера Драгана Шакоте очекује веома важан сусрет у оквиру Евролиге против француске екипе ЛДЛЦ АСВЕЛ Вилербан.

Времена и након тог сусрета неће бити много пошто у понедељак 13. јануара црвено-беле очекује гостовање екипи Мега Бемакса. Сусрет у којем наши кошаркаши немају права на кикс игра се у легендарној новобеоградској Хали спортова „Ранко Жеравица“, а очекује се да ће наша екипа имати велику подршку током тог сусрета. Како је руководство Мега Бемакса најавило улаз на предстојећу утакмицу биће слободан на горњи прстен трибина, с`тим да ће се карте делити. Подела карата почиње у понедељак 13. јануара од 15 часова на билетарници Хале спортова и трајаће до почетка сусрета. Имајући у виду ограничени капацитет хале, посетиоци ће моћи да преузму по две карте по особи. Улазнице за доњи прстен трибина неће бити у слободној дистрибуцији већ ће бити подељене пријатељима и спонзорима клуба.

Утакмица 15. кола АБА лиге између Мега Бемакса и Црвене звезде мтс игра се у понедељак 13. јануара од 17 часова у Хали спортова „Ранко Жеравица“.

Повезане вести

Leave a Comment