Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЗвездине легендеНајновијеФудбал

Милојевић и даље „вага“ понуде

Прошло је три недеље од како је сигурно најбољи тренер Црвене звезде још од историјских успеха с`почетка 90-тих година ХХ века Владан Милојевић непустио кормило нашег клуба. Целокупна звездашка јавност сигурно са нестрпљењем очекује информацију којем јату ће се Милојевић приклонити, али како тренутно ствари стоје за тако нешто ће још увек морати да се сачека.

Већ раније се писало о интересовању атинског АЕК-а, затим су се интересовања појавила и са Кипра. Сигурно најбоља екипа „Рајког острва“ АПОЕЛ из Никозије изразила је жељу да Милојевића види на својој клупи, као и Фудбалски савез Кипра који је Милојевића желео да ангажује на месту селектора. Међутим, и те опције за Милојевића нису биле примамљиве.

Медији у Грчкој претходних дана пренели информацију да је за услуге Владана Милојевића заинтересован и један кинески друголигаш. Име клуба није процурело у јавност, али је једина чињеница која је сигурна та да је понуда финансијски изузетно примамљива, али и њу Милојевић није прихватио.

Још увек се не зна где ће Владан Милојевић наставити каријеру. Извесно је да не „трчи“ за новцем и сигурно очекује неку знатно фудбалски примамљивију понуду, понуду која би са спортске стране донети даљи развој тренерске каријере овог изузетног тренера, али надасве великог човека.

Повезане вести

Leave a Comment