Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЗвездине легендеНајновијеФудбал

Ковачевић: „Видео сам човека са пиштољем како ми прилази“

Бивши фудбалер Црвене звезде и репрезентативац СР Југославије и селекције Србије и Црне Горе Дарко Ковачевић, који је вечерас упуцан испред куће у летовалишту Глифади недалеко од Атине, дао је изјаву полицији у којој каже да је видео човека који излази из аутомобила са пиштољем и креће ка њему.

Дарко Ковачевић је органима реда рекао да је паркирао аутомобил и кренуо ка својој кући када је нападнут, преноси портал „zougla.gr“.

– „Видео сам човека како излази из аутомобила са пиштољем и креће ка мени. Инстинктивно сам се бацио у десну страну, када ме је он упуцао, а затим се дао у бег, ушао у возило и нестао у непознатом правцу“ – рекао је Ковачевић.

Како наводи портал „zougla.gr“, Ковачевић је погођен најмање једним хицем, на углу улица Елпидос 2 и Посејдон авеније.

Према последњим информацијама из Атине, у току је велика потрага за нападачима.

Бившег репрезентативца и доскорашњег спортског директора Фудбалског савеза Србије ранили су непознати нападачи који су се налазили у мањем аутомобилу.

Хитна помоћ је брзо је стигла на лице и одвезла некадашњег нападача Олимпијакоса и репрезентације СР Југославије и превезла га у оближњу болницу.

За сада још нема информација о степену повреда. Како преноси грчка „Прототема”, Ковачевић се наводно одмах бацио на земљу, па је претрпео мање повреде.

Према непотврђеним информацијама, вероватно је реч о двојици нападача, који су након напада спалили возило не би ли заварали траг. Возило је пронађено на 700 метара од места напада.

Повезане вести

Leave a Comment