Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Жандер се враћа у Португал?

Као што смо раније и најављивали Бразилац Рибеиро Сантана Жандер не неалзи се у плановима новог тренера Дејана Станковића за пролећни део сезоне. Руководство нашег клуба и леви бек ускоро би требали да утаначе договор о раскиду уговора која важи до јуна 2021. године. А како се незванично сазнаје обе стране ће договорити раскиг уговора уз исплату дела потраживања.

Жандер жели као слободан играч да напусти стадион „Рајко Митић“, а превасходна жеља му је да се врати у Португал. Бразилац има понуду екипе Жил Висентеа у којој је наступао у сезони 2014/15. Португалска екипа води грчевиту борбу за опстанак у португалској елити и нада се да ће веће шансе за то имати ангажовањем актуелног фудбалера Црвене звезде.

Треба ипак нагласити да су за услуге Жандера интересовање показале и неке бразилске екипе, али су у питању углавном друголигаши.

Рибеиро Сантана Жандер стигао је претходног лета у Црвену звезду из кипарског Пафоса. Забележио је 15 наступа и постигао је један погодак, али и један аутогол. Свакако ће остати упамћен по једанаестерцу који је скривио у последњим тренуцима меча против Олимпијкоса у Пиреју чиме је наш клуб елиминисан из пролећних европских борби.

Повезане вести

3 comments

dusan јан 5, 2020 at 17:53

on decko nije nista kriv. pitajte ove zasto su ga doveli

Reply
калуђерица1 јан 4, 2020 at 22:13

Несрећа Звездина кад се сетим мука ми је….што си уопште дошао.

Reply
Никола јан 4, 2020 at 18:26

Боље у Бразил,што даље то боље!

Reply

Leave a Comment