Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Звездина фондација купила мини бус за Омладинску школу

Звездина фондација остварила је прву велику куповину обезбедивши мини аутобус од 35 места за потребе наше Омладинске школе.

Фондација Црвене звезде која се фианансира искључиво од чланарина које клуб остварује успела је после кратког периода значајно да допринесе квалитету рада Омладинске школе, што је и примарни циљ, куповином мини аутобуса који ће наше млађе селекције користити за путовања како у Србији тако и у иностранству. Фондација је и до сада подржавала и помагала социјално угрожене чланове наше Омладинске школе И ветерана тако што им је обезбеђивала пут на тренинге. Ово је показатељ да недавно промењени систем по коме се фондација финансира од средстава чланарине даје резултат.

Како је пре Нове године у свом обраћаању свим звездашима презентовао председник Светозар Мијаиловић, наш клуб већ има преко 27.000 чланова, од тога 13.000 са плаћеном чланарином а средства од чланарина су употребљена за оно што је у овом часу најнеопходније. Овим путем позивамо све звездаше да наставе са активним учлањењем како би дошли до цифре о којој сви сањамо а то је – 50.000 активних чланова. Звездина фондација ће наставити да функционише као и до сада крајње транспарентно и да помаже Омладинску школу и ветеране што је и показала овим гестом.

 

Повезане вести

Leave a Comment