Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Успешна година иза, а година пуна очекивања испред У-12

Млади хокејаши Црвене звезде У-12, предвођени тренером Марком Јулоским, завршили су веома успешно ову 2019. годину.

Наиме, црвено-бели су што се државног првенства тиче на првом месту, испред Партизана, али много важније од тога је успех који је постигнут у регионалном такмичењу. На том првом овогодишњем такмичењу, које је одржано у Загребу, Звезда је победом над Партизаном остварила велики успех и пласирала се у полуфинално такмичење, које ће се такође одржати у Загребу, 8. и 9. фебруара следеће године.

И не само то. Обзиром да је Црвена звезда остала једини српски представник у овом такмичењу, аутоматски је добила зелено светло тј. пролаз за финално такмичење које ће се одржати од 13. до 15. марта на Бледу.

Што се тиче такмичења које ће се у фебруару одржати у Загребу, црвено-бели су у групи са Олимпијом, Триглавом и Младости из Загреба, док су у другој групи Блед, Медвешчак, Загреб и Јесенице.

Заиста је лепо видети ове успехе Звездиних малишана, а још лепше је знати да рад у Звездиним млађим категоријама иде у једном добром правцу и да се од истог могу очекивати резултати у свим категоријама и у будућности.

(извор: czbg.net)

Повезане вести

Leave a Comment