Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Јуниори поражени у трилеру

Први меч јуниора (У-19) ИХЛ такмичења, између Црвене звезде и Бледа, донео је прави трилер. Нажалост наши хокејаши нису успели да искористе прилику и савладају тренутно, барем по позицији на табели, фаворизованог противника.

СКХЛ Црвена звезда – ХКМК Блед 5:6 (1:1, 3:3, 1:2)

Цели меч је обиловао узбуђењима. Звезда је повела у 12. минути преко Вука Николића (1:0), али Блед на само 22 секунде пред крај првог дела меча, преко Амера Алагића, долази до изједначења (1:1).

У другој трећини Блед долази у водство у 23. минути преко Аљоше Тушека (1:2), али црвено-бели експресно изједначују голом Матије Динића (2:2). А онда лед долази до два гола предности. Прво је Урбан Подрекар постигао погодак за 2:3, а онда Амер Алагић доноси два гола предности за госте (2:4). Звезда се није предавала и онда је само у једној минути постигла два гола. Прво је Марко Драговић смањио на 3:4, да би Страхиња Вдовић донео изједначење 4:4 и тим резултатом се ушло у последњи период.

Када је у 44. минути Матеја Поповић погодио за 5:4, чинило се да ће чета Николе Бере успети да преокрене меч у потпуности и дође до победе. Ипак, гости преко Аљоше Тушека и Јана Вилмана долазе до преокрета и победе од 5:6.

Заиста, штета…имали су црвено-бели прилику да нанесу пораз трећепласираној екипи и тако покажу да могу много више од досада постигнутог и приказаног. Ипак, видљиво је да је овој екипи потребно да одигра барем неколико утакмица у истом саставу (подсећамо да неки јуниори углавном играју за сениорски састав) како би показали своју снагу. За то ће прилику имати већ сутра ујутро у 10 часова када ће се ове две екипе опет састати у леденој хали Пионир.

(извор: czbg.net)

Повезане вести

Leave a Comment