Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Петек, Мајкић и Поробић делегирани за сусрет у „Морачи“

Последњу утакмицу у календарској 2019. години кошаркаши Црвене звезде одиграће у понедељак 30. децембра. Уочи Новогодишњих празника љубитељи кошакре имаће прилику да прате дуел екипа које су претходне две сезоне одлучивали о шампиону регионалног такмичења, а добро је познато каква тензија је пратила наведене сусрете.

У актуелној сезони српски и регионални шампион Црвена звезда и екипа из Подгорице састали су се у дворани „Александар Николић“ у оквиру 2. кола АБА лиге 13. октобра и изненађујуће екипа Будућности је славила резултатом 89:81 и био је то меч који је можда и наговестио будуће слабе партије црвено-белих кошаркаша.

Руководство регионалног такмичења већ је делегирало судијску тројку за дуел у „Морачи“. Правду на предстојећем мечу делиће Сашо Петек и Марио Мајкић из Словеније и Драган Поробић судија из Босне и Херцеговине. Свакако ће овај избор делиоца правде изазвати реакције, јер је било за очекивати да ће најбољим регионалним судијама бити поверен велики дерби регионалне кошарке.

Повезане вести

Leave a Comment