Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Дејан Станковић довео појачање из Италије

Ни ниедељу дана није прошло од када је наш фудбалски клуб представио новог шефа стручног штаба. Легенда црвено-белих Дејан Станковић током промоције представио је и своје сараднике. Њему ће у предстојећим пословима помагати Небојша Милошевић, Ненад Милијаш, Милош Милојевић и Душан Гашић. Истовремено нови тренер је најавио да ће у што скорије време бити решено и питање кондиционог тренера. Према последњим информацијама и ово питање коначно је решено…

Нови кондициони тренер ФК Црвена звезда како је Дејан Станковић и обећао долази из Италије. Задужен за физичку спрему наших играча биће Федерико Панонћини. Реч је о тренеру који је претходно радио у италијанским клубовима Роми, Интеру и Удинезеу, украјинском Черноморецу, атинском Панатинаикосу и екипи Спарте из Прага. Последњи ангажман Панонћини је имао у Фудбалском савезу Италије.

Панонћини би у Београд требао да стигне до суботе 28. децембра, а са њим ће пут српске престонице кренути још један сарадник који ће бити задужен искључиво за опоравак играча.

Повезане вести

Leave a Comment