Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеСпортско Друштво

Одржана редовна седница Скупштине СД Црвена звезда

У четвртак 26. децембра 2019.године у прес центру Спортског друштва Црвена звезда, одржана је редовна седница Скупштине наше црвено-беле породице.

Седница Скупштине која је одржана након традиционалног окупљања велике црвено-беле породице и промоције календара, протекла је у врло конструктивној атмосфери уз присуство 52 члана Скупштине од укупно 69 чланова Скупштине.

Током седнице Скупштине којом су председавали председници Скупштине и Управног одбора проф.др Петар Шкундрић и др Небојша Човић, кроз дневни ред и дискусију чланови Скупштине велике црвено-беле породице која броји 33 клуба, и по томе је међу најбројнима у свету, упознати су са свим изазовима који очекују СД Црвена звезда у наредном периоду.

Усвојен је финансијски извештај за 2018. годину, а чланови Скупштине су такође информисани и о финансијском стању за ову, и плану функционисања за 2020.годину која је пред нама.

Такође, констатовано је да су резултати клубова Спортског друштва у овој години изванредни, јер је освојено 52 трофеја, уз жеље да се трофејима пребогате сале наших клубова и увећају у наредној години.

Црвена звезда као светски бренд јединствена је и по броју клубова који се налазе у оквиру нашег спортског друштва, а овом приликом верификоване су пријаве још 6 нових клубова: (рвање, мали фудбал – футсал, женски фудбал, скијање, аутомобилизам, голф).

Пред Спортским друштвом Црвена звезда су важни дани кључни за опстанак и даљи напредак! Зато је седница Скупштине била врло важна и са озбиљним, а понајмање свечарским тоновима, посебно када се говорило о будућности велике црвено-беле породице.

Оно што је најважнија порука пред наредну седницу Скупштине која ће бити одржана већ крајем јануара или почетком фебруара 2020.године, је велико јединство чланова свих клубова СД Црвена звезда, и схватање озбиљности овог тренутка за све којима је црвено-бела породица у срцу!

УО СД Црвена звезда формирао је радну групу за израду петогодишњег плана стратегије развоја Спортског друштва Црвена звезда. Чланови Скупштине су се сагласили и са израдом пројекта за прославу јубиларног 75. рођендана СД Црвена звезда 4.марта 2020. године.

Зато је од највећег значаја чињеница да су сви извештаји и смернице током Скупштине, као и велики финансијски изазови, важни прво за опстанак, па за даљи развој највећег и најтрофејнијег друштва у Србији у 2020. години – једногласно усвојени.

Пред нашим спортским друштвом су изузетно важни дани, и велики изазови, али ћемо их лакше пребродити као једна породица, што Црвена звезда и јесте!

СД Црвена звезда

The post Одржана редовна седница Скупштине СД Црвена звезда appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment