Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Саопштење КК Црвена звезда

Кошаркашки клуб Црвена звезда обратио се јавности саопштењем поводом синошњих дешавања на утакмици и победи против Олимпијакоса.

Клуб овом приликом жели да се захвали „Делијама“ на великој подршци и великом делу публике који су бодрили наш тим током целе утакмице, и када није ишло, и када су кошаркаши Црвене звезде направили велики преокрет. И дошли до велике победе.

Међутим, велику мрљу на ову победу бацило је одвратно понашање неколико организованих мањих група појединаца који су звиждали појединим играчима нашег тима, Филипу Човићу и Џејмсу Гисту.

Овом приликом као клуб најоштрије осуђујемо понашање инструираних и организованих мањих група појединаца који очигледно сматрају да су изнад клуба и који константно стварају негативну атмосферу на нашим утакмицама, звижде појединим играчима који својим понашањем ничим нису изазвали нити заслужују такву реакцију. Већ недељама указујемо да су ти појединци организовани, зна се и од кога и за кога, са циљем да руше клуб, шире дефетизам и дезинформације, сакривајући се иза некакве наводне жеље да помогну Црвеној звезди. Ти и резултате таквих смо видели пре 2011. када се Црвена звезда готово угасила.Неки од њих, сада воде поједине портале и медије. Резултат свега је „атмосфера“ у којој је створен огроман притисак на играче Црвене звезде, у којој се звижди и иронично аплаудира „својим“ играчима???

Сада је већ постало очигледно да то раде организоване убачене групе, прво оне којима је интерес из неких других табора да сруше овакву Црвену звезду, али ту има и оних „лојалних Звездаша“ који не могу да истрпе „ године Црвене звезде“ и чине све да сруше клуб који је успео да се врати на место које заслужује након година у којима је био девастиран и сведен на ниво пуког епизодисте. Ово што се дешава данас је само финале медијске кампање у појединим медијима, за које се добро зна чију „мрежу“ представљају и за чије интересе раде. Зато позивамо све добронамерне Звездаше да на такве провокације за које имамо све податке, и које ћемо презентирати јавности ускоро, не наседају, већ да таквим појединцима ускрате могућност да буду у хали, дестабилизују клуб на овај начин стварајући атмосферу који представља срамоту свих нас. Ова епизода само представља врхунац давно замишљеног плана да се коначно и неповратно дестабилизује клуб. Углавном су „анонимни“. Међутим, ако мисле да су анонимни, погрешили су.

КК Црвена звезда обавештава јавност да у таквим условима и „амбијенту“ који вештачки стварају организовани појединци више неће играти утакмице. Јер је практично немогуће у таквој атмосфери да могу да се добијају утакмице, а посебно не овакве тешке, и са ривалима који су највећег европског квалитета. То је и заједнички став целокупног играчког кадра и стручног штаба КК Црвена звезда, који ће се тим поводом обратити јавности у наредним данима и образложити свој став око незабележене ситуације на коју се о кратко осврнуо и капитен Бранко Лазић и саопштио медијима након утакмице :

Што се тиче меча честитке екипи на победи и на одличној игри у другом полувремену што је довело до тријумфа, то је што се тиче утакмице”, рекао је Лазић и сам наставио.

А што се тиче свега осталог што се дешавало пре меча и у току меча, у вези нашег саиграча Филипа Човића, желим да поручим – и то ћемо ускоро изаћи заједно као цела екипа – ово је последњи пут да играмо у овим условима пред нашим навијачима!”.

Коначно наша дужност као озбиљног клуба је да саопштимо и ово – Од 2011 године, па до данас, ко ће бити у тиму, ко ће и колико играти, је искључиво одлука тренера и стручног штаба. То је њихов посао за који су плаћени. Међутим, добро осмишљена мрежа и кампања разних лимарских радионица и јутјуб емисија у коју се укључују доказани мрзитељи Звезде ( чије ћемо податке такође објавити) се труди свим силама да „објасни“ јавности да је истина другачија? Међутим, објашњење је једноставно – ово је дуго и добро замишљена стратегија за рушење Црвене звезде. Када већ у претходним годинама нису прошле приче о „банкоматима“ и мезимчету ове државе, финансијском исцрпљивању, изношењу разних неистина о раду нашег клуба. И углавном долазе од „лажне опозиције“ и оних који су наводно добијајући мање, увек имали више?

Коначно, КК Црвена звезда мтс увек је истицао да сваки појединац куповином своје карте помаже лакшем раду и функционисању клуба. Међутим, тиме што је неко купио карту, не значи да је купио и право да вређа и лечи фрустрације над играчима клуба који подржава, јер ни играчи, ни стручни штаб, ни управа нису нечији џак за ударање. Већ део система који је у томе што ради најбољи на ови просторима већ годинама уназад. Такви који би да лече своје незадовољство, нису ни навијачи ни симпатизери! Прави назив за њих из пристојности нећемо изговорити.

Повезане вести

6 comments

MILOS RANKOVIC дец 21, 2019 at 20:57

OVO JE BAS OTISLO PREDALEKO,SAD CITAM SUTRA SVI IZ KLUBA IZLAZE PRED NOVINARE,PA STA MISLITE DA CE TE DOBITI SA TIM,SAMO CE TE JOS VECI GNEV NAVUCI NAVIJACIMA,KO BRE NECE DA IGRA ZA KK CRVENU ZVEZDU NEK IDE U FMP I KRAJ,DOBILI STE NOVAC OD DRZAVE PRIMATE PLATE,VI NEMOZETE DA NAPUSTITE KLUB I DA HOCETE,PA EVROLIGA BI NAS ODMAH IZBACILA IZ TAKMICENJA KAD BI POVUKAO EKIPU SA TERENA,RAZLOG NAVIJACI ZVIZDE TATINOM SINU,PA TO NEMA NIGDE U SVETU,SECAM SE BIO SAM NA UTAKMICI KAD SU JEDNOG DRAGANA DZAJICA NAVIJACI SA ZAPADA OTERALI,A NECE JEDNOG FILIPA COVICA,KOJI JE ODIGRAO POLU SEZONU DOBRO,ISAD TREBA DA SE KLANJAMO CEO ZIVOT,MALO SUTRA,NIKO NIJE IZNAD ZVEZDE,ODIGRAJTE TRI UTAKMICE KONSTATNO I POBEDITE,BICE PUNA ARENA NIKO NECE ZVIZDATI FILIPU,I BICE SVE OK,MADA I DALJE MISLIM A I JA SAM VRSIMO PRITISAK NA FILIPA ZBOG NEBOJSE COVICA,KOJI JE TVRDOGLAV KO NIKO,SAD DOVODI IGRACE I SKRECE SA TEME PROMASAJI IGRACA KOJI SU DOSLI,MI NAVIJACI CEMO UVEK PODRZATI CRVENU ZVEZDU SAMO DA VIDIMO DA SE BORITE KO SINOC U DRUGOM POLUVREMENU,NEBOJSA IMAS COVEKA KOJI JE NAPISAO TRANSPARENT,KOJI UOPSTE NIJE UVREDLJIV,VISE SALA,PA POZOVI COVEKA POPRICAJ,AL NEMOZES SVIM NAVIJACIMA DA KAZES DA NE ZVIZDE,EVO JA POZIVAM BRACU MOJU NAVIJACE DA NEDIRAJU NIKOG IZ EKIPE,PUSTIMO IH PAR UTAKMICA I DAJMO IM PODRSKU PA DA VIDIMO,ALI TESKO,JA NISAM VIDEO NIKOG U DVORANI DA NIJE ZVIZDAO,JOS SAD OVE PRETNJE OD IGRACA NECE TO IZACI NA DOBRO,BOLJE RAZMISLITE STA CE TE RECI SUTRA BOLJE PO SVE,ALI NAJVISE MISLITE NA CRVENU ZVEZDU,POZDRAV ZA SVE ZVEZDASE

Reply
mitar дец 21, 2019 at 13:22

Sto niste stali u zastitu Alena Omica zbog istih desavanja , zasto stitite Filipa Covica koji jednostavno nema potencijala da igra evroligaske i Abba utakmice , on moze da igra u Abba 2 ligu. Sram vas bilo KK Crvena Zvezdo .

Reply
Josif дец 21, 2019 at 12:51

Чудан смо ми народ! Брзо заборављамо неке ствари! Терамо Молоја због Бајерна и Тотенхема, заборављамо Спарту, Краснодар, Копенхаген, Јанг Боис, Салзбург, када нам се поново врате Каират, Слован Б, Черноморец, Сасуоло она чемо схватити што смо урадили. Терамо Човиќа, неваља му политика коју води у клубу, а резултат те политике су 4 трофеја АБА, 5 пута шампион Србије и 4 пута куп Србије уз супер куп АБА и близу 100 победа у ЕЛ за ових 7 година. Можда желимо дасе врати Увалин за тренера, данам играју Урош Николиќ, Страхиња Милошевиќ и баскеташ 3х3 Стојачиќ па да нас стока пуни са +42,тако је боље, зар не!?

Reply
MILOS RANKOVIC дец 21, 2019 at 12:14

OVI KOMENTARI PREDSEDNIKA COVICA SU SMESNI,TI CES SAD DA KAZES DA SINOC 90 POSTO DVORANE KOJE SU ZVIZDALI FILIPU DOSLI DA URUSAVAJU ZVEZDU,TI SI PREDEDNICE PUJKAO,NIJE TI OVO POLITIKA PA DA NEKO NEKOG URUSAVA.KAD BUDES VOLEO ZVEZDU KO MI KOJI DOLAZE NA UTAKMICE,KOJI PISU NA OVOM SAJTU ILI DRUGOM ONDA CES SHVATITI SVAKOG ZVEZDASA KAKO MU JE,MI BRE VOLIMO ZVEZDU,JEL TO GRESKA,HOCES DA KAZES DA TVOJ SIN IGRA DOBRO MOZDA,DA ODZO,FAJE,D,BRAUN IGRAJU DOBRO,GDE SU PRAVI ZVEZDASI NEBOJSA,STO NISI DOVEO SIMONOVICA,JOVICA,BLAZICA,DANGUBICA,JELOVCA ISKRENOG ZVEZDASA,NEGO POLA EKIPA IZ ZELEZNIKA POLA STRANCI,ZATO NELUPAJ DA NEKO HOCE DA URUSI ZVEZDU,I TAJ TRANSPARENT JE NAPISAN STO JE NEKOM SVEGA PREKO GLAVE,A TI PRETIS TOM NAVIJACU,KO KAPITEN NECU DA IGRAJU,PA IZADJITE SA TERENA,KPDA SMO MI GLUPI,PA IZBACILI BI VAS IZ TAKMICENJA ODMAH,MNOGIMA SI LAZICU STAO NA ZULJ TVOJIM IZJAVAMA,JESI ZADUZIO ZVEZDU ALI BOLJI IDI NA KRAJU SEZONE,NISI TI PRAVI ZVEZDAS,PUNA PODRSKA SVIM NAVIJACIMA ZVEZDE I SAMO NAPRED,BEZ VREDJANJA IGRACA,ALI KAD ZASLUZE ZVIZDUCI UVEK,I PREDSEDNICE NA KRAJU KOLIKO SI SINOC IMAO NAS NAVIJACA,ZAR NEVIDIS DA NAVIJACI VIDE STA RADIS I NECU DA DOLAZE,JA CU PRI DA DODJEM JER VOLIM ZVEZDU I NIKO MI NECE ZABRANITI DA UDJEM,NIJE ZVEZDA TVOJA NEGO NASA ZVEZDSKA,JEL BIO JEDAN ZVIZDUK U DRUGOM POLUVREMENU NIJE,ZATO STO SE IGRALO KAKO TREBA I KAKO BI VOLELI SVI

Reply
Srle Pazova 82 дец 21, 2019 at 11:32

Zvezdaši, ljudi.. Pa šta je to sa Vama tj. Nama. Šta je to biti navijač,simpatizer, da li se zapitate nekad?Da li se timu, pojedincu ili bilo kome zviždi posle 10 – 15minuta igre.
Jasno je da Filip nije top plej,ali ostavite dečka na miru sasvim korektno radi svoj posao… jer danas je on, sutra Gist, prekosutra neko treći..
. Dajte timu podršku duga je sezona, uostalom da li mi toliko precenjujemo sve, naš klub, budzet ili ljudi iz svog nezadovoljstva leče sebe na ovaj način?
Svi složno i zajedno. Napred Zvezda

Reply
Loooka дец 21, 2019 at 11:08

Samo kraći komentar jer put i vrijeme mi ne dozvoljavaju trenutno nešto više – protiv toga čega se kao vi navodno borite uvijek ćete imati podršku nas, što bi se reklo krv svoju za Zvezdu moju. Ali ne vrijeđajte nam inteligenciju. Nisam znao da bih i ja sutra mogao biti označen kao neki rušilac iz organizovane grupe ako jednostavno negodujem protiv npr plejmejkera koji trenutno najviše “urušava“ klub. Napukli jesmo, napaćeni smo itekako ali još uvijek mislimo svojom glavom!

Reply

Leave a Comment