Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Кошаркаши Црвене звезде дочекују Олимпијакос

Кошаркаши Црвене звезде  допутоваће из Москве у четвртак у вечерњим часовима, а већ у петак очекује их нова утакмица Евролиге, дуел 15.кола са Олимпијакосом.

Црвено-бели су поново у жестоком ритму, имају само један дан и два тренинга да се припреме за дуел са грчким представником који је након продужетка и велике серије савладао екипу Химкија у Пиреју. Наша екипа је забележила убедљив пораз у Москви у претходном колу и имају нову прилику за поправљање утиска и враћање на победнички колосек.

Тренер Црвене звезде  Драган Шакота:
Тим Олимпијакоса је прављен за велика ствари, играју само Евролигу, довољно је погледати ростер , очигледно нису испунили очекивања , али гледајући потенцијал, имају свешто треба, могу да добију свакога што су и показали у неколико наврата. Са друге стране, имамо две утакмице у два дана, и то је проблем који не може да предвиди ће екиупе одиграти ову утакмицу. Наш циљ је да одиграмо боље и паметније и напредујемо као тим, што је главни циљ – рекао је тренер црвено-белих који ће на дан утакмице одредити екипу која ће истрчати на паркет „Штарк Арене“.

Огњен Добрић:
Очекује нас још један тешка утакмица у напорној недељи, али идемо даље, нема времена за дубље анализе утакмице у Москви, сва пажња усмерена је на припрему наредне утакмице у Београду. Олимпијакос добро познајемо, знамо и одакле прети највећа опасност, осовину представљају искусни грчки играчи, Спанулис, Принтезис, Папаниколау,ту је сада и Кониарис, уз нашег репрезентативца Милутинова који је међу најбољим центрима Европе, а ове године добро игра и Брендон Пол. Играли смо са њима две пријатељске утакмице пред почетак сезоне, али сада изгледају другачије, променили су тренера, и након великог преокрета против Химкија, сигурно у добром расположењу долазе у Београд. Међутим, верујем да можемо да одиграмо добро, на првом месту чврсту одбрану, и уз подршку са трибина верујем да можемо до шесте победе.

Утакмица Црвена звезда  – Олимпијакос игра се у петак од 19 часова у „Штарк Арени“. Продаја карата за ову утакмицу обавља се у свим пословницама „Tickets.rs“ од уторка.

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC дец 20, 2019 at 14:17

JA STVARNO NERAZUM OVE DELIJE OPET SAOPSTENJA I OPET DA SE POKAZEMO PRED BRACOM IZ OLIMPIJAKOSA,KOME SU BRE ONI BRACA VAMA PAR NAVODNIH VODJA KOJI UZIMATE PARE OD FK ZVEZDA,GDE STE BILI PROTIV BASKONIJE KAD JE TREBALO,SETATE PO ATINI,E PA VASU BRACU CEMO DOCEKATI VELIKIM ZVIZDUCIMA,JEL SU NASA BRACA STO STALNO KRADU IGRACE ZVEZDI U FK,PRVO PROSLE GODINE,JUCE MALOG CUMICA,TO SU BRACA,MALO SUTRA,VI DELIJE STE POTROSILE SVE KREDITE A REZULTAT JE POSETA PROTIV CUKARICKOG,I TO STE NA SEVER PUSTALI DZABE,HOCEMO SAVIJU DA SE VRATI I DA SA PRAVIM CIGANINOM IDEMO U NOVE POBEDE,IMAM42 GOD I DUGO NISAM VIDEO OVAKVO DOSADNO NAVIJANJE

Reply

Leave a Comment