Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Дејан Станковић је нови тренер Црвене звезде!

Владан Милојевић се и званично опростио од Црвене звезде и на тај начин затворио једну од најуспешних епоха клуба у историји. Живот тече даље и Звезда мора напред јер клуб је изнад свега и сваког.

Милоје је отишао а његов наследник на клупи црвено – белих биће званично представљен већ сутра. Дејан Станковић, легенда клуба са „Маракане” и српског фудбала, имаће промоцију у петак od 13.00 часова.

Званично, дакле, на тај начин место шефа стручног штаба биће упражњено само један дан, а Деки би новинарима требало да открије планове, односно очекивања на новом задатку.

Дејану ће, као тренеру почетнику, посао бити знатно олакшан, с обзиром на то да му је Милојевић оставио екипу која има 11 бодова предности у односу на Партизан, тим који је и четвртфиналиста Купа Србије, али и поред те чињенице неће му бити лако ући у Владанове ципеле. Милојевић је поставио стандарде и подигао лествицу доста високо за наше услове. Уговор би требао бити потписан на две и по године.

Позната су одређена имена која ће помагати Декију и чинити његов стручни штаб, Ненад Милијаш остаје у клубу и наставља посао и са Дејаном Станковићем. Поред њега члан стручног штаба биће и Милош Милојевић човек који је направио чудо у Шведској, ту би требао бити још и Небојша Милошевић, комплетан састав стручног штаба биће познат у наредним данима.

Дејан Станковић је легенда Црвене звезде и у клуб је дошао као 14-годишњак из Телеоптика, за први тим је дебитовао са 16 и уписао своје име на друго место на листи најмлађих играча црвено-белог тима, одмах иза Милка Ђуровског. Све скупа је у сениорском тиму одиграо 113 утакмица и постигао 39 голова. Памте се она два против Кајзерслаутерна из сезоне 1996/1997. Памте се и два у 110. вечитом дербију са Партизаном. У тој сезони 1997/1998, а била је то она генерација са Перицом Огњеновић, Његушем, Буњевчевићем, Брацом Живковићем, Зораном Јовичићем.

Дејану Станковићу желимо топлу добродошлицу и много среће и успеха у раду и да оствари све циљеве клуба и навијача.

Срећно Деки!

Повезане вести

11 comments

Hadži Dragan NBG дец 20, 2019 at 13:50

Doviđenja Miloje i hvala, dobrodošao Deki i srećno!

Reply
Marko дец 20, 2019 at 07:14

Voleo bih da vidim Radivoja Radakovića u štabu. U našoj ligi onda niko ne bi mogao ni da pomisi da nas napadne.

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 20, 2019 at 15:55

apsolutno se slazem..dok je on bio za kondiciju igrali smo snazno i igraci nisu bili povredjivani

Reply
Suhoj37 дец 20, 2019 at 01:31

Deki želim ti svu sreću na klupi Zvezde! Pošto je o trener početnik, treba imati strpljenja sa njim, pa možda nas i iznenadi. Ja sam skeptik što se tiče trenera početnika, ali sa Prosinečkim smo igrali odličan fudbal, pa se nadam da će i pod Dekijem tako napadački da se igra.

Reply
ReD дец 20, 2019 at 01:07

Deki ako nisi nista naucio od Murinja onda……….

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 19, 2019 at 22:32

svakako lepo osvezenje da nam se vrati takva legenda i ja se apsolutno slazem s tim..e sad mi je malo cudno da je Deki pristao kad i sam zna da imamo cirkus igrace..ne znam koga ce da trenira

Reply
калуђерица1 дец 19, 2019 at 22:13

Деки нема искуства као тренер али ако се покаже добар као што је био играч биће весело у Звезди.

Reply
Sasa дец 19, 2019 at 21:51

E, ovako… STANKOVIC DEJAN je covek koji je ucestvovao u svakom lecenju srpske dece. Za razliku od Andreja, kopa i ostalihi prasinara to je gromada visoke svesti! Kakav je trener ne znam, ali na pomen tog imena svakom Srbinu zaigra brada… LJUBIM GA U SRCE… JEDAN JE STANKOVIC DEJAN!

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 19, 2019 at 22:31

a ko ti je taj Anderj???

Reply
ДС.89.МАКЕДОНИЈА дец 19, 2019 at 17:17

ХВАЛА ТИ ЗА АПСОЛУТНО СВЕ ШТО СИ УРАДИО ЗА ЗВЕЗДУ

Reply
ZELJKO дец 19, 2019 at 17:17

POSLE VESTI ZA SVETOGA NIKOLU DA MILOJE VIŠE NIJE TRENER NA SLAVI NAM SVIMA NELAGODNO ALI OVA VEST SVE MENJA IZ TEMELJA IZ KORENA …DEKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reply

Leave a Comment