Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Марко Јагодић-Куриџа две године у Звезди

Катастрофални резултати нашег кошаркашког клуба на старту актуелне сезоне већ су условили две промене тренера. Тренер који је селектовао овосезонски састав Милан Томић напустио је клуб након пораза у Новом Месту. Његова замена Андрија Гавриловић није се добро снашао на позицији шефа стручног штаба, па је и он замењен Драганом Шакотом, али и даље су резултати далеко од реномеа клуба и реноема ростера које наш клуб поседује. Пораз у Задру је „прелио чашу“ па се наше руководство коначно одлучило и за промене у играчком кадру.

Иако су сви свесни да највише проблема Црвена звезда има на пољу организације игре, први новајлија стиже под обручем. У питању је кошаркаш кога су наши играчи добро упамтили на почетку сезоне Марко Јагодић-Куриџа. Он је постигао договор са руководством клуба и у наредне дв године носиће црвено-бели дрес.

Јагодић-Куриџа стиже из словеначке Копер Приморске и у актулној сезони има просек од 13,6 поена, осам скокова и 2,6 асистенције. По статистичким параметрима други је најбољи играч регионалне АБА ј.т.д. лиге.

Рођен је у Задру 15. маја 1987. године, а кошаркашку каријеру започео је 2005. године у суботичком Спартаку. Наступао је и за Нови Сад, Чапљину, бањалучки Борац, Цибону, чешки Нимбурк и белгијски Остенде. Од 2018. године носио је дрес екипе из Копра, а долазак у Црвену звезду свакако му представљ круну каријере.

Марко, добродошао!!!

Истовремено, како се незванично сазнаје ускоро нас очекују и одласци из клуба. Први који би могао да потражи нову средину је горостасни нигеријски кошаркаш Мајкл Оџо који ове сезоне никако не може да пронађе форму којом би био користан екипи Драгана Шакоте.

Повезане вести

6 comments

MILOS RANKOVIC дец 17, 2019 at 17:15

PRVO COVEK JE SRBIN,NEIGRA KRILO NEGO KRILNOG CENTRA CETVORKU,SKOK MU JE ODLICAN,SUTIRA TROJKE I TO ODLICNO ZA NJEGOVU POZICIJU,ZADNJU UTAKMICU PROTIV IGOKEJE DAO JE TRI TROJKE IZ SEDAM POKUSAJA,BACANJA ODLICNO SUTIRA,ISPOD KOSA JE SNALAZLJIVIJI OD SVIH TROJICE ODZA,FAJEA,BRAUNA,NIJE VRH ALI CE POMOCI,JA BI DOVEO I HERISA,COVEK NEMOZE DA PROMASI ZA TRI POENA,SEDAM TROJKI JE DAO ZADNJU,PREKO 50 POSTO SUTA,PLEJ MORA DA DODJE,INACE DZABE SVE,OVAJ,PREGLED IMA VISE NEGO KAD JE ZVEZDA USLA U LIGU SAMPIONA,COVICU UOZBILJI SE VISE KRENI NESTO DA RADIS,NEMOJ SAMO PO HEPIJU I PINKU DA GOSTUJES,VREME PROLAZI,IMAS 11 UTAKMICA DO KRAJA I MORAS SVE DA DOBIJES,BATALI EVRO LIGU,TU MI NEMAMO STA DA TRAZIMO SA OVAKVOM EKIPOM,POMOCI CEMO I MI NAVIJACI SIGURNO KAD VIDIMO DA I TI NESTO RADIS,SAMO DA DOBIJEMO PRIMORSKU I BUDUCNOST,ONDA IMA SANSE I ZA PRVO MESTO,BUDUCNOST IDE GROBLJU,CEDEVITI,ZADRU SVE JE TU MOGUCE,ONI SU DUPLO LOSIJI OD NAS,SAMO VISE DA KRENEMO DA IGRAMO KAKO MOZEMO,STRATOS PUNO ZNACI,MISLIM DA CEMO SE SA GROBLJEM BORITI ZA PRVO MESTO,IMAJU LAKSI RASPORED SAMO NAMA DOLAZE,ALI AKO IH DOBIJEMO IMA SANSE TO SU DVA PORAZA

Reply
dusan дец 17, 2019 at 14:12

ali zasto krilo?

Reply
Goran0008034 дец 17, 2019 at 11:44

Prosto neverovatno, covek tek potpisao a vec krenula pljuvacina, bez ikakvog osnova. Tesko da ce biti losiji od Derika Brauna, u koga smo se kleli kada je potpisao, takodje bez ikakvog osnova. Faje je los do neprepoznatljivosti. Tesko je u jeku sezone naci dobrog a slobodnog i finansijski prihvatljivog pleja. Pravo na gresku vise ne postoji.

Reply
Србин са Космета дец 17, 2019 at 16:56

Ја сам јуче написао да сам против његовог доласка,али слажем се са тобом да не треба исхитрено реаговати.Он је веома борбен,јак,није шутер за три,али нама треба унутрашња игра,тако да ће Марко то побољшати сигурно.

Reply
MILOS RANKOVIC дец 17, 2019 at 11:12

SAMO DA NIJE KASNO,NIJE LOSIJI OD BRAUNA I FAJEA,ALI ONO STO TREBA NAJVISE PLEJ NISTA,TATIN SIN MORA PA MORA,MOZES DOVESTI I JOKICA ALI AKO NEMA KO DA MU DODA LOPTU DZABE.I OVE BABE ODZA,DERIKA BRAUNA,ODMAH PROTERATI IZ BEOGRADA,UOPSTE NIJE LOSE UZETI I AMERA IZ PRIMORSKE KOJI JE OTISAO,ODLICAN SUTER,A IGRA I KOREKTNU ODBRANU,BOLJU OD BERONA SIGURNO,I SA PLEJOM DOBRIM DA NEKAKO DODJEMO DO 4 U ABI,I NA KRAJU SEZONE,OTERATI VECINU STRANACA,PRICA SE DA JOVIC NIJE ZADOVOLJIO U HIMKIJU,TREBA GA ODMAH KAPARISATI,SIMONOVICA ISTO,HOCEMO PRAVE CIGANE U ZVEZDI A NE KAO NEKE

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 17, 2019 at 11:04

pa mi smo dno dna..ja jos ne verujem da je ovo istina..svetlo je ugaseno

Reply

Leave a Comment