Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Матић и Бурмаз задовољни жребом

Јуниори Црвене звезде ће у оквиру баража Лиге шампиона за младе гостовати Шерифу у Тираспољу, а Алекса Матић и Борисав Бурмаз су сагласни у томе да очекују тешку утакмицу, али да су задовољни жребом.

Омладинци нашег клуба настављају учешће у Лиги шампиона за фудбалере до 18 година, након што су на успешан начин завршили јесењи део сезоне. Они су завршили на другом месту у групи Б са 11 освојених бодова, а наредни ривал ће им бити екипа молдавског Шерифа.

Оптимистичан је након жреба Алекса Матић.

Задовољан сам жребом. Шериф је добра екипа и сигурни смо да ће утакмица у Молдавији бити једнако тешка као и оне у групној фази. Имамо времена да се прво одморимо, па и да се припремимо за меч у Молдавији. Верујем да ћемо их добро анализирати и надам се проласку у даљу фазу такмичења – истиче Матић.

Сагласан са нашим везистом је и капитен и први стрелац екипе Борисав Бурмаз.

Још увек не знамо много о екипи, али са сигурношћу могу да кажем да су добри, чим су дошли до ове фазе такмичења. Не желим да фаворизујем ни нас, ни њих, показаће се све на терену. Имамо добру екипу, уиграни смо и једва чекамо утакмицу – рекао је Бурмаз.

Сусрет између Шерифа и Црвене звезде је на програму 11. фебруара. Бољи из тог меча ће проћи у наредну фазу такмичења.

The post Матић и Бурмаз задовољни жребом appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Dejan дец 19, 2019 at 12:13

Burmaz najstariji u ekipi, a pojma nema…

Reply

Leave a Comment