Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Лазић: „Ово је велика срамота“

Капитен Црвене звезде мтс Бранко Лазић био је изузетно разочаран издањем своје екипе у Задру, где је актуелни шампион Јадрана доживео шокантан пораз и заостао за водећим екипама.

Лазић сматра да сви заједно морају да се запитају да ли заслужују да носе дрес клуба као што је Црвена звезда.

– „Играли смо јако лоше и без енергије коју показујемо тек на кратке моменте. Без неке претеране жеље, играмо као да очекујемо да ће утакмица сама да се добије јер је дошао неки евролигашки тим. Честитке Задру на победи, показали су да више желе победу од нас. А зашто је то тако треба сви редом да се запитамо и да видимо да ли уопште заслужујемо да будемо ту после оваквог старта сезоне. Ово је једна велика срамота и непоштовање према клубу, према људима око клуба и према себи. Нисмо искрени и нисмо свесни где се налазимо“, поручио је Лазић након утакмице у дворани „Крешимир Ћосић“.

Црвена звезда је у Задру доживела пети пораз у сезони и у овом тренутку се налази на шестом месту на табели. Наредног викенда екипа Драгана Шакоте гостује Приморској, једном од главних конкурената за четврто место на табели у овом тренутку.

Повезане вести

7 comments

ĐOLE BARI 91 дец 17, 2019 at 00:11

SLAŽEM SE,SRAMOTA VELIKA KAO I TVOJA IGRA

Reply
Србин са Космета дец 16, 2019 at 22:04

Лазићу,у праву си!
Отказе одмах уручити Фајеу,Ђенки,Д.Брауну,казнити и опоменути Гиста.
У ФМП послати Филипа и Оџа,а оданде узети Раданова,Ђорђевића.
више простора Бориши,Добрићу,Ненадићу(није плеј,него бек),Јовановићу.
Довести плеја ОБАВЕЗНО пошто је то најважнији играч у екипи(организатор игре).
Ни случајно Шишко,Куриџа,Грин…
Има играча у Развојној,кинеској,турској,италијанској лиги,па изаберите неког ваљаног

Reply
Veteran Sever дец 16, 2019 at 15:41

Vreme je za veliko čišćenje!!!

Reply
mitar дец 16, 2019 at 13:16

Ponor , strmoglavi ponor .

Reply
MILOS RANKOVIC дец 16, 2019 at 12:23

STA MISLIS TOM IZJAVOM KAPITENE,PRVO U ZVEZDI POSTOJE DVA KLANA,JEDAN SU STRANCI A DRUGI VI IZ ZELEZNIKA,NEMA NI JEDNOG PRAVOG ZVEZDASA,ZASTO NIJE DOSAO SIMONOVIC,JELOVAC,BLAZIC,JOVIC OTERALI STE RISTICA KOJI JUCE RASTURA CSKA,ZVEZDA U KOSARCI NEPOSTOJI TO SU SAMO KLANOVI,KRENIMO REDOM L.BRAUN KRENUO LOSE,SAD JE ODLICAN REALNO NEMA SKIM DA IGRA,TATIN SIN JE NAJVISE URUSAVAO ZVEZDU,UBEDLJIVO NAJGORI IGRAC ZVEZDE,A PUNO PRICA,NAPADA NEBOJSU ILICA,PA GAVRILOVICA,DRZI TAJMAUTE,JEDAN ZAKLJUCAK SRAMOTA,BILI IGRA KAKO HOCE,OTKAD JE TOMIC OTISAO ZNAO JE DA CI I ON NA KRAJU SEZONE,KAPITEN ZAMERKA VELIKA STO BRANI POGRESNE LJUDE,I TVOJA ODBRANA NIJE VISE NA VELIKOM NIVOU,DOBRIC TI SI OVE GODINE TREBAO DA RAZBIJAS,KEJSI JE OTISAO ZBOG TEBE,ALI TI SLABO IGRAS TOTALNO,UDARIS NEKU RAMPU I POGODIS NEKU TROJKU I TO JE,MISLIM DA SE I IGRA MALO NAPADA ZA TEBE,D.BRAUN NAMAGARCIO SI KILAVOG TOMICA DA TE DOVEDE TI SI PROSLOST KOJI DERE ZVEZDU,STO MISLIM I ZA GISTA,FAJEA,KUZMICA TREBA CEKATI ALI ZA SLEDECU SEZONU,SIMANIC JE DOBAR IGRAC,ALI POD PRITISKOM NE MOZE DA IGRA,ODZO TI SI NAJVECI PROMASAJ,TEBI JE BOG DAO SVE,ALI TI NEMAS MOZAK ZA IGRU,NIJE KOSARKA ZA TEBE,DAVIDOVAC ISTO KO DOBRIC,SVE U SVEMU MOLIO BI BOGA DA BUDEMO MEDJU CETRI ALI TESKO,MI SAD IMAMO PRIMORSKU I BUDUCNOST NA STRANI I TO CE ODLUCITI ALI TESKO

Reply
kalio gulić дец 16, 2019 at 12:02

navijači su odavno detektirali problem i u košarci ,fudbalu i rukometu,a to je katastrofalan rad uprava i biranje promašenih trenera.Odbojka i vaterpolo pomalo nestaju sa scene!Pitam se kakvo je ovo sportsko društvo i čemu imati klubove samo da bih imali?Bolje neka nastupaju pod drugim imenima,možada i privuku boljeg sponzora.

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 16, 2019 at 09:56

nije sramota…to je realnost sa ovim igracima..samo je tuzno biti navijac zvezde kad vidis da se vracas u bunar a smejali smo se glodarima a oni se opet vracaju na stare staze slave

Reply

Leave a Comment