Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Јанковић: Успешан завршетак полусезоне

Прво је након утакмице шеф стручног штаба Владан Милојевић у краткој изјави заголицао машту изјавом „ испоставиће се да ми је ово најдража утакмица и најдража победа“ а затим се није појавио на редовној коференцији за новинаре након утакмице.

Утиске после тријумфа над Чукаричким (3:1) којим је завршена јесења полусезона на најбољи могући начин, изнео је помоћни тренер нашег клуба, Владимир Јанковић.

 

– Вечерашња утакмица је била веома значајна за нас. Како смо започели првенство, тако смо желели да га и завршимо- успешно и то нам је пошло за руком. Била је борбена утакмица, а за противника смо имали квалитетну екипу, чији се потецнијал огледа у младим играчима жељним доказивања. Уз њих, имају и искусне фудбалере који су са тог аспекта доносили квалитет. У првом полувремену смо се трудили да успоставимо нашу игру и врло брзо смо успели да поведемо. Вежбали смо прекиде и знали смо да можемо тако да постигнемо погодак. Они су нам узвратили феноменалним голом са пола терена где је Стојановић био „ласерски“ прецизан. У други део игре смо ушли онако како се то очекује од нас. Амбициозно и са императивом победе. Промешали смо карте, променили формацију, заиграли са два шпица и дошли до реализације која нам је требала.

Похвалио је Владимир Јанковић играче Црвене звезде, за све оно што су постигли током јесени.

– Честитам играчима који су имали доста потешкоћа у току ових неколико месеци. Пре свега, постојао је такмичарски императив који је био пред њима да у сваком мечу морају да победе. Уз све повреде које су нас реметиле, успели смо да одиграмо велики број утакмица са оптерећењем. Најважније за нас је било првенство и драго нам је што имамо толику предност у односу на конкуренте. Хвала свима у клубу који су нам пружили подршку током овог периода.

Осврнуо се први помоћник Владана Милојевића на игру Звездиних фудбалера током јесени.

– Субјективан утисак је да ли играмо добро или лоше, али постоје објективни параметри на основу којих волим да коментаришем ствари. Можда нисмо били атрактивни, али смо били довољно успешни да направимо бодовну залиху у односу на ривале. Практично смо успели да остваримо циљ, а тек је полусезона. Слажем се да може боље, али за велике клубове је важно да имају резултат, јер на крају се он пише и памти – подвукао је Јанковић.

Повезане вести

1 comment

Delije Sever дец 15, 2019 at 21:32

Miloje nisi lud da ideš!Dve titula,treća lagano na putu,tri godine evropa pa da nekom ostaviš da se tvojim radom kiti kad si već i treću osvojiooo.Igramo kako igramo a bodovna razlika sve govori.Liga Šampiona je tako napravljena da bogati igraju a mi smo i tu uz tvoju filozofiju dve godine igrali…Upravo podrška za Miloja a ako će da ide pošto čujem da ima milionske ponude ne dovodite nikoga već postavite pomoćnog trenera Kosana za glavnog pošto i on ima puno zasluge za sve ovo što se odradilo.Ni slučajno da dovodite nekog sa strane da se kiti tuđem perjem kad zlatnu koku imate u Kosanu.

Reply

Leave a Comment