Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Победа Црвене звезде у „ONE TEAM“ утакмици

И ове сезоне КК Црвена звезда мтс узео је активно учешће у „ONE TEAM“ активностима, а кулминација целокупне акције било је 13.коло Евролиге које је ове сезоне у потпуности посвећено „ONE TEAM“ гамес.

У овогодишњем издању „ONE TEAM GAMES“ учествовали су сви клубови који наступају у Евролиги и Еврокупу (42 укупно), а све активности пре и током утакмице још једном суи мале за циљ да навијачима дају бољи увид и схватање важности оваквог рада у локалним заједницама. Учесници у локалним „ONE TEAM“ програмима били су активни учесници званичног представљања стартних петорки, судија и званичног подбацивања лопте пред утакмицу Црвена звезда мтс – Киролбет Баскониа Гастеиз.

Осим активности током паузе у полувремену, сви играчи и учесници утакмица обележили су е ово коло и важност „ONE TEAM“ програма на још један начин – сви су носили плаве пертле на својим патикама са натписом “Сви смо ми један тим”.

Тако су се пре утакмице и сви играчи сликали са тиркизним пертлама „ONE TEAM“, као тандем ову акцију су промовисали и Чарлс Џенкинс и Мет Џенинг, а још један новитет и важан детаљ био је присуство по једног представника „Специјалне Олимпијаде“ на клупи оба тима током утакмице.

Сада већ стандардни програм на полувремену и својеврсну тренинг утакмицу водио је тренер млађих селекција КК Црвена звезда Иван Павловић, док су други део активности на другом делу терена водиле “чирлидерсице” нашег клуба.

Осим добре забаве пре и током утакмице, на крају меча, који се резултатски није повољно завршио по црвено-беле, за децу из Специјалне Олимпијаде остаће свакако у лепом сећању и групна фотографија са „ONE TEAM“ амбасадором КК Црвена звезда мтс Огњеном Добрићем.

КК Црвена звезда мтс који већ годинама активно учествује у подизању свести нашег друштва у свим врстама друштвено-корисних активности и ове године је са поносом промовисала идеје „ONE TEAM“ програма.

КК Црвена звезда мтс

The post Победа Црвене звезде у „ONE TEAM“ утакмици appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment