Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiАнализеВажноДомаћи шампионатЖенски фудбалНајновијеФудбал

ЖФК Црвена звезда – анализа јесење полусезоне #2 – појединачна статистика

У претходном, тј. првом делу анализе учињеног од стране ЖФК Црвена звезда током јесење полусезоне позабавили смо се колективним подацима, док се овога пута окрећемо појединачном учинку црвено-белих „Вучица“.

Дрес омиљених боја у претходних 11 првенствених сусрета понело је 19 девојака. Чак шест играчица је забележило наступе током свих мечева, а интересантан је податак да је чак десет њих тресло противничке мреже…

… али кренимо редом:

– ЦЕТИЊА Сара #1:
Јесен 2019. године свакако остаје нашем најбољем голману у лепом сећању. Још раније је јавност била упозната са квалитетнима које ова голманка поседује, али су претходни месеци показали да је играчки напредовала у сваком погледу. Њен посебан квалитет представља чињеница да није голман који је прикован за гол линију, већ често дејствује у улози трећег бека и правовременим истрчавањима лако спречава контранападе противничких екипа. Сара је стандардна чланица српског женског националног тима, а током недавно окончане полусезоне забележила је десет наступа у црвено-белом дресу. На голу наше екипе једино није стајала у сусрету 7. кола када су наше играчице савладале екипу ЖФК Земун резултатом 7:3. Укупно је на терену провела 855 минута и за то време забележила 85 интервенција, а осам пута је морала да лопту вади из мреже. Своју најбољу партију пружила је у 2. колу националног првенства када је често и бравурозним интервенцијама спречила тежи пораз наше екипе у дуелу са суботичким Спартаком (0:3) и тада је више него заслужено проглашена и играчицом кола.
Просечна оцена: 7,67

Сара Цетиња

– РАИЧЕВИЋ Јелена #2:
Млади десни бек наше екипе у претходној полусезони није имала прилике много да игра. Била је стартер на овосезонској премијери у Новом Саду, али се у 23. минуту сусрета повредила и тиме је такмичење у овој календарској години за њу било окончано. Током кратког периода на терену забележила је укупно десет додавања и успела је да освоји две лопте.
Свакако, општи је утисак да Јелена може и мора боље, али да ли ће то и показати зависи само од ње.
Просечна оцена: 7

Јелена Раичевић

– СТОЈАКОВИЋ Теодора #2:
И ове јесени млада Теодора Стојаковић није имала прилике да се често налази на терену. Забележила је четири наступа, с`тим да је само у сусрету 5. кола у Пожаревцу била стартер. Укупно је забележила 57 минута у игри што је свега нешто испод 14 и по минута игре по сусрету. Имала је учинак од 3,75 додавања по мечу, а укупно је забележила по једну освојену и изгубљену лопту. Свакако Теодора и ову сезону мора да искористи за тренинг и учење како би стицала искуство које ће јој вероватно већ наредне сезоне и те како значити.
Просечна оцена: 7

Теодора Стојаковић

– КРСТИЋ Анђела #3; #7:
Како је првенство одмицало Анђела Крстић је приказивала све запаженије партије. Наступила је на свих 11 мечава, с`тим да је у сусрету 1. кола ушла у игру са клупе у 53. минуту. Позиција левог бека не може се замислити без ње, а и поред чињенице да су јој дефанзивни задаци примарни, одлично и у фази напада сарађује са Јованом Стојановић па често уме да угрози противнички гол, а томе у прилог иде и податак да је 13 пута упућивала ударце ка противничком голу од којих су четири ишла у оквир гола. Често учествује у организацији нападачких акција па не чуди и податак да је проценат успешних додавања веома висок – 85,19%. Има 6,73 освојене лопте и 3,18 изгубљених лопти по мечу, а интересантан је податак да је као дефанзивна играчица много чешће фаулирана, него што је она правила прекршаје. Чак 25 пута се нашла на мети стартова супарница, а након једног од укупно 12 направљених прекршаја зарадила је и једну јавну опомену. Жути картон показала јој је судија Ивана Чолаковић и то у последњем јесењем сусрету у Крагујевцу.
Забележила је и једну асистенцију.
Посечна оцена: 7,45

Анђела Крстић

– ШЋЕПАНОВИЋ Ана #3; #16:
Претходног лета у редове нашег клуба Ана Шћепановић стигла је из новосадске Војводине. Тешко да је ико могао у том моменту и да сања шта се крије у овој омаленој девојци великог срца и још веће борбености. Већ на првом тренингу Ана је одушевила све у клубу и било је јасно да су „Вучице“ добиле десног бека који не преза да уђе у дуел и са физички много јачим противницама, али и да поред дефанзивних задатака активно учествује у нападачким акцијама.
Током првог дела шампионата девет пута је понела црвено-бели дрес. Због немогућности претходног тренера да процени квалитете ове играчице није наступила у београдском дуелу против Спартака, а због повреде није играла ни у сусрету у Суботици.
Као десни бек имала је готово 85% успешних додавања, а забележила је и два ударца у оквир гола од којих је један ударац завршио у мрежи. Био је то Еврогол на „Делијском вису“ против Машинца за изједначење 1:1 и спашавање части освајањем бода. Ана има изузетан однос освојених и изгубљених лопти 29/13, а о начину њене игре говоре и подаци да је 15 пута била мета стартова противница, док је она направила 18 прекршаја, а због једног од њих током дуела са Машинцем у Нишу нашла се у бележници судије Милице Миловановић.
Фантастичном партијом на „Делијском вису“ заслужила је и епитет играчице 3. кола Супер лиге Србије.
Од момента када је постала стандардна у екипи, Ана Шћепановић из меча у меч пружа све боље партије. Она спада у ред онаквих фудбалерки које могу да одиграју слабије, може им се поткрасти и по нека грешка, али борбеност је увек и на сваком делу терена присутна.
Просечна оцена: 7,67

Ана Шћепановић

– ТРИШИЋ Андријана #4:
Претходног лета популарна Њања вратила се у црвено-беле редове и током сезоне постала је један од кључних играча у везном реду. Забележила је десет наступа, а девет пута је била стартер. Изузев већ толико помињаног 2. кола и сусрета са суботичким Спартаком у Београду када је неразумним одлукама наступила на бековској позицији, у свим осталим мечевима Андријана је била на висини задатка. Задужена за организацију игре нашег тима, али и за кварење игре противица, забележила је укупно 491 додавање са процентом успешности од 81,26%, а уз то је начинила и 16 прекршаја без јавних опомена. Жаргонски речено, Андријана је и најбољи „пакер“ екипе са осам остварених асистенција. Однос освојених и изгубљених лопти износи 39/25.
Просечна оцена: 7,65

Андријана Тришић

– МОГОЛОЛА Ређина #5:
Звездина Јужноафриканка од момента доласка на црвено-бели део Топчидерског брда одушевила је све у клубу. Мирноћом је унела посебну дозу сигурности у нашу последњу линију и заједно са Јованом Миладиновић представљала бедем пред нашим голом. Ђина је једина наша играчица која је на терену провела свих 990 минута и уз 59,18 остварена додавања по сусрету забележила је и укупно 43 освојене лопте и десет изгубљених. Начинила је девет прекршаја и зарадила једну јавну опомену и то у сусрету 3. кола у Нишу против екипе Машинца. И поред углавном добрих партија Ређина је знала и да пружи нешто не лошије, већ лежерније партије као што су били сусрети 7. кола против Земуна и 10. кола против нишког Машинца.
Ђина се брзо уклопила у екипу и сигурни смо уколико своју будућност види у овом дресу, може бити окосница екипе која може имати далеко више амбиције од тренутиних.
Просечна оцена: 7,27

Ређина Моголола

– МИЛАДИНОВИЋ Јована #6:
И иза популарне Хајди је сигурно полусезона која ће јој остати у сећању. Наступила је на свих 11 првенствених сусрета, с`тим да је меч 2. кола започела са клупе и захваљујући добрим партијама заслужила је позив селектора Предрага Гроздановића у најбољу женску репрезентацију Србије.
На терену је провела укупно 916 минута, остварила 581 додавање са процентом успешности од преко 90%, а и код ње је интересантан податак да је као дефанзивна играчица више пута била фаулирана него што је она направиа прекршаја. Чак 12 пута је била мета стартова противничких играчица. Иако играчица последње линије тима Јована је забележила два ударца ка голу (оба ван оквира гола) и једну фантастичну асистенцију пасом од готово 40 метара.
Током сусрета са Слогом на терену ФСБ-а на Ади Циганлији Хајди је зарадила и једну јавну опомену.
Посматрајући мечеве „Вучица“ ове јесени доли се до закључка да је управо Хајди та девојка која представља кључни фактор наше дефанзивне линије. Иако и даље веома млада она је у играчком смослу веома искусна пошто већ сада има 92 забележена наступа у дресу омиљених боја и већ почетком другог дела првенства уписаће се у клуб „100“.
Просечна оцена: 7,5

Јована Миладиновић

– МИЛОВИЋ Николина #7; #16:
Николина, репрезентативка Босне и Херцеговине, била је прво летошње појачање нашег тима. Дошла је из редова Радника из Бијељине и наступа на обе крилне позиције. Красе је брзина и префињена техника. Током јесени забележила је девет наступа. Два пута је била стартер (1. и 9. коло), док је седам пута улазила са клупе. Просечно је на терену бележила нешто мање од 37 минута по утакмици и у том периоду забележила је једну асистенцију и била стрелац једног поготка у сусрету 5. кола у Пожаревцу против истоимене екипе. Забележила је пет удараца ка голу (два у оквир гола), а три пута се нашла и у офсајд позицији. Интересантан је податак да нити једном није фаулирана нити је она противничке играчице заустављала прекршајем.
Општи је утисак да Николина може много да пружи екипи, али да јој је неопходан континуитет игара како би показала сав свој несумњиви потенцијал.
Просечна оцена: 7,07

Николина Миловић

– САВАНОВИЋ Александра #8:
Једна од најстандарднијих играчица Црвене звезде ове јесени имала је проблама са повредом задње ложе па је услед тога само седам пута била стартер, док је још три пута улазила у игру са клупе. Забележила је 306 додавања од којих су 253 била успешна (82,68%). Сашка се пет пута уписивала у листу стрелаца (једном из једанаестерца) и по том критеријуму је трећи стрелац тима. Деветнаест пута је упућивала ударце ка голу, а преко 63% су ишли у оквир гола. Четири пута се нашла у офсајд позицији. Интересантно је да као везни играч свега пет пута фаулирана, а она је начинила седам прекршаја. Два пута се налазила у судијским бележницама и оба пута разлог јавних опомена били су приговори.
Одличну партију Сашка је пружила у утакмици 5. кола у Пожаревцу када је проглашена и за играчицу утакмице.
Просечна оцена: 7,56

Александра Савановић

– ТЕНКОВ Мирела #9:
Најбољи стрелац у историји ЖФК Црвена звезда ове јесени је ушла и у историју клуба. У сусрету последњег јесењег кола Мирела је стигла до свог 100. поготка у дресу омиљених боја и тиме постала прва играчица са троцифреним бројем голова. Наступила је у свих 11 мечева, а у дуелима 4. кола против Радничког 1923 и 6. кола против Слоге изашла је из игре пре последњег судијског звиждука. Управо у дуелу против Крагујевчанки у Београду Мирела је начинила гест који није својствен играчици Црвене звезде и капитену екипе. Наиме, приликом измене она је уместо да преда капитенску траку, исту бацила на траву.
Мирела је у сезону ушла са два поготка у новосадском дуелу против Војводине, а затим је ушла у евидентну голгетерску кризу која је трејала пуна два месеца и пет голова које је постигла у дуелу против Пожаревца. Очекивано, Мирела је први стрелац не само црвено-белих већ и комплетне Супер лиге Србије са 13 постигнутих голова, а уз то је забележила и пет асистенција. Највише удараца Мирела је упутила ка противничком голу, чак 49, а 31 шут је ишао у оквир гола. Забрињава чињеница да од 183 остварена додавања, готово 30% је било непрецизно. Голгетер црвено-белих седам пута се нашла у офсајд позицији, а над њом је начињено девет прекршаја, док је однос освојених и изгубљених лопти 19/36.
Захваљујући одличним партијама три пута је проглашавана за играчицу кола и то у утакмицама 1. кола против Војводине, 7. кола против Земуна и 10. кола против нишког Машинца.
Просечна оцена: 7,95

Мирела Тенков

– ТЕЈЛОР Кајла #10:
Играчица са Тринидада и Тобага стигла је у Београд са ореолом репрезентативке и будућег великог појачања. Услед административних разлога сусрет 1. кола у Новом Саду посматрала је са трибина, а дебитовала је у дерби сусрету против Спартака у Београду. Како је тада одиграла, боље и да није заиграла. На терену је провела 69 минута и само тадашњи тренер зна због чега је статирала, да не кажемо и сметала саиграчицама више од сата игре. Током тог периода, играчица која је сматрана врхунским техничарем, имала је готово 40% непрецизних додавања, упутила је два ударца ван оквира гола, изгубила три лопте и над њом је начињен један прекршај.
То је било све од „великог појачања“ и само дан након дебија у црвено-белом дресу уследио је растанак.
Просечна оцена: 5,5

Кајла Тејлор

– СТОЈАНОВИЋ Јована #11:
Сигурно и Јована Стојановић спада у ред играчица којима је претходна јесен била за памћење. Стандардна репрезентативка Србије у фудбалу, стандардна репрезентативка Србије у футсалу, фудбалерка која је у дуелу са Радничким 1923 у Крагујевцу и званично постала играчица ЖФК Црвена звезда са највише наступа у историји клуба,…, и остало је само да све до сада остварено на спортском плану заслади трофејем намењеним шампиону Србије. Током претходне јесени Јована је успешно окончала и студије на факултету за Пословну економију и предузетништво (ПЕП) са просечном оценом 10,0.
Јована је у свих 11 јесењих сусрета била стартер, а само је у дуелу против крагујевачког Радничког у Београду игру напустила у 83. минуту. Девојка чија игра се често и не може окарактерисати статистичким подацима, пошто много тога уради за екипу у целини, ове јесени је шест пута тресла мреже противница и по том параметру је други стрелац екипе. Уз то забележила је четири асистенције. С`обзиром на позицију на којој наступа проценат успешности додавања од 80% свакако се може сматрати врло добрим. Забележила је 43 ударца ка голу противница, а 27 шутева је ишло у оквир гола. У дуелима са противничким играчицама освојила је 65 лопти, а пет пута се нашла у офсајд позицији. Уз стандардни податак да је играчица која највише претрчи на терену, Јована је претходне јесени била и најчешће фаулирана играчица Црвене звезде. Противнице су морале чак 26 пута неспортски да је зауставе. Иако је начинила 16 прекршаја, две јавне опомене заслужила је због неспортског понашања и приговора делиоцима правде.
Услед пружених партија два пута је била проглашавана за играчицу кола (6. коло против земунске Слоге и 11. коло против Радничког 1923 у Крагујевцу), а не рачунајући Нели Мбапе која је одиграла свега три сусрета ове јесени, Јована је фудбалерка са највишом просечном оценом у ростеру.
Просечна оцена: 8,05

Јована Стојановић

– ПЕТРОВИЋ Јована #12:
Резервна голманка црвено-белих ове јесени добила је прилику два пута да стане на гол наше екипе. У дуелу 5. кола у Пожаревцу Јована је у игру ушла на почетку другог полувремена, док је против екипе из Горње Вароши свих 90 минута бранила нашу мрежу. На терену је провела укупно 135 минута и током тог периода три пута је лопту вадила из мреже, а сва три гола дело су играчица ЖФК Земун. Забележила је девет интервенција, а уз то имала и 34 додавања од којих је 31 или 91,18% било успешно.
Јована није пуно времена провела на терену, али свакако и то мало је било довољно да покаже да Црвена звезда на њу може да рачуна.
Просечна оцена: 7

Јована Петровић

– МБАПЕ Нели #13; #15:
Толико очекивано појачање из Камеруна, појачање далеко познатог презимена, Нели Мбапе стигла је у Београд током друге половине месеца септембра. Готово без тренинга са екипом дебитовала је у дерби сусрету 6. кола против земунске Слоге. У игру је ушла у 62. минуту и већ након првих контаката са лоптом показала да ће представљати појачање у правом смислу те речи. У самом финишу дебитантског наступа затресла је мрежу земунске екипе и црвено-белима донела велику радост.
Свега три пута је наступила током јесени. Разлог томе је суспензија која је изречена од стране Фудбалског савеза Србије, а услед које је наш клуб покренуо поступак и очекујемо да ће се ускоро и знати какав ће епилог свега бити. У само три одиграна меча Нели је постигла три поготка, забележила три асистенције и упутила девет ударацаа ка противничком голу. И поред чињенице да преко 30% додавања (21/68) није било прецизно тешко да јој се то може узети за зло.
Због своје префињене технике често је била мета погибељних стартова. Чак девет пута је фаулирана, јер другачији начин да је зауставе противнице нису имале.
Остаје жал што Нели није наступила у великом дербију 9. кола у Суботици, јер са њом у екипи и немогуће би постало много реалније.
Просечна оцена: 8,5

Нели Мбапе

– АРАНЂЕЛОВИЋ Јована #14:
Готово целокупну претходну сезону Јована је провела ван терена услед теже повреде колена. На терен се вратила у самом финишу прошлог првенства, а претходне јесени стандардни је члан најбоље једанаесторке црвено-белих „Вучица“. Забележила је свих 11 наступа у јесењој полусезони и у свим мечевима је била стартер. Међутим. интересантан је податак да је чак шест пута мечеве завршавала пре последњег судијског звиждука.
Јована је четири пута тресла мреже противничких екипа, а уз то је забележила и исто толико асистенција. Успешност додавања од 82,43% (333/404) свакако се може и мора сматрати позитивном страном њене игре, као и укупан број удараца ка голу 19, од којих је 12 ишло у оквир гола. Сходно позицији на којој игра, однос освојених и изгубљених лопти је сасвим реалан 35/43, а четири пута се нашла и у офсајд позицијама. Осам пута је Јована ове јесени фаулирана, а истовремено је начинила седам прекршаја, али три жута картона које је зарадила последица су неспортске игре и приговора арбитрима.
Јована је више него коректно одиграла јесењу полусезону. Често је била међу најзапаженијим играчицама на терену (не рачунајући сусрет 2. кола када је нерезонским одлукама тадашњег тренера играла на позицији левог бека), али исто тако мора се истаћи да јој је увек нешто мало у игри недостајало не би ли се озбиљније укључила у избор за најбољу играчицу неког сусрета.
Просечна оцена: 7,59

Јована Аранђеловић

– БУРКЕРТ Теодора #15:
Теодора је током претходне полусезоне имала доста проблема са повредама, па је забележила укупно шест наступа у црвено-белом дресу. Три пута је била стартер, а исто толико пута је у игру улазила са клупе. Просечно је на терену проводила нешто мање од 50 минута по сусрету и за то време једном се уписала у листу стрелаца прелепим поготком у сусрету против нишког Машинца у 10. првенственом колу. Посебно је интересантан податак да је забележила свега два ударца ка голу и то јој је било довољно да зартесе мрежу. Уписала је једну асистенцију, али је имала и готово 30% неуспешних додавања. Однос освојених и изгубљених лопти износи 8/17.
Услед приговора њено име се једном нашло у судијској бележници.
Добро је познат темперамент који Теодора поседује и када би успела да га каналише на терену у спортску дрскост и она сама, али и целокупна екипа би имале вишеструку корист.
Просечна оцена: 7,42

Теодора Буркерт

– МАЛЕШЕВИЋ Санда #17:
Када год се помене Санда Малешевић одлично се зна шта се од ње може очекивати на терену. Увек максимално борбена, увек максимално мотивисана и увек спремна да у дресу омиљених боја пружи свој максимум.
Санда је забележила десет наступа и на терену провела свих 900 минута. Услед здравствених разлога морала је да прескочи гостовање у Крагујевцу у последњем колу првог дела сезоне. У сусрету 10. кола против нишког Машинца постигла је гол за ТВ шпице и био је то њен једини гол ове јесени. Забележила је 54,2 додавања просечно по утакмици и имала чак 84,13% успешности. Тринаест пута је шутирала ка голу од којих је десет ишло у оквир гола.
У офсајд замци ухваћена је једном, а однос освојених и изгубљених лопти свакако је одличан 62/43.
Санда је играчица која је начинила највише прекршаја у црвено-белом дресу-23, а 14 пута су је противнице фаулом заустављале. Три пута је зарадила жуте картоне и то једном због прекршаја, а два пута услед неспортског понашања.
Са трибина често се може имати утисак да Санда неретко са лоптом прави и по неки потез више, али ретко се у српском женском фудбалу може наићи на играчицу префињене технике и фантастичног прегледа игре, а уз то и прецизног паса и разорног ударца.
Приказаном партијом у сусрету 4. кола СЛС-а против Радничког 1923 у Београду заслужила је звање МВП-ја тог сусрета.
Просечна оцена: 7,9

Санда Малешевић

– САВАНОВИЋ Сара #18:
Млађа од сестара Савановић, десно крило наше екипе, неретко је била мета критика на нашем порталу. Евидентно је да она поседује квалитет за високе домете, али главни проблем у актуелној сезони представљале су осцилације у игре. Наступала је по принципу топло-хладно и такви утисци су се смењивали из меча у меч.
У актуелној сезони забележила је шест наступа. Три пута је била стартер, а три пута је улазила у игру са клупе. Доласком Нели Мбапе изгубила је место у стартној постави, а на то се све надовезала тежа повреда, прелом метатарзалне кости у финишу шампионата због чега је оперисана и сигурно је чека дужа пауза.
У 1. колу против Војводине у Новом Саду и 5. колу у Пожаревцу Сара се уписаивала у листу стрелаца, а забележила је и две асистенције. Интересантан је податак да је забележила просечно свега 14,17 додавања по мечу, али је зато чак 13 пута била на мети оштрих стартова противничких играчица. Пет пута се нашла у офсајд позицији, а однос освојених и изгубљених лопти износи 9/10.
Остаје нам да сачекамо да се Сара опорави, врати тренажном процесу и поново нађе на зеленом тепиху, а истовремено остаје нада да ће у неком наредном периоду њене игре бити константније на задовољство и ње, али и целокуног клуба.
Просечна оцена: 7

Сара Савановић

– ОБРАДОВИЋ Инес:
Трећа голманка наше екипе једина је играчица која није ове јесени провела ни минут на терену, а да узрок томе нису здравствени разлози и повреде. Инес поседује све физичке предиспозиције да израсте у доброг голмана, али да ли ће до тога и доћи превасходно зависи од ње саме и рада на тренинзима. Ипак, мора се нагласити да изузетно јаку конкуренцију има у Сари Цетињи и Јовани Петровић, а у моменту када буде дочекала својих пет минута то ће морати да искористи на најбољи могући начин.

Инес Обрадовић

– ЂОРЂЕВИЋ Катарина:
Капитен црвено-белих „Вучица“, девојка која је чланица нашег клуба од првог дана постојања и девојка која је до недавно имала највише наступа у црвено- белом дресу, свој последњи наступ забележила је у пријатељском сусрету у Осијеку који је био и генерална проба пред старт шампионата. Након тог сусрета откривени су јој здравствени проблеми услед којих је пропустила читаву полусезону. Добро је позната чињеница шта популарна „Чупа“ значи овој екипи и колико је недостајала у везном реду. Очекује се да ће Катарина врло брзо бити у тренажном процесу јер и њене саиграчице, а и публика на трибинама жељно ишчекују њен повратак.

Катарина Ђорђевић

– ЂОРЂЕВИЋ Тијана:
Популарна Жишка, једна од најискуснијих играчица наше екипе, током летошњих припрема доживела је повреду колена. Та повреда је одвојила од терена па није била у прилици да помогне саиграчицама у борбама за бодове. Тијана је недавно подвргнута хируршком захвату и следи јој процес опоравка. Оно што је сигурно, за њу је сезона 2019/20 окончана и у тренажном процесу је можемо видети тек наредног лета.

Тијана Ђорђевић

– МАНЧИЋ Јелена:
Дужи временски период Јелена вуче хроничну повреду задње ложе и пред старт овогодишњег првенства постало је јасно да се том проблему коначно мора озбиљно приступити како би повреда била санирана и како би несметано могла да настави са каријером. Процес опоравка био је прилично дуг и Јелена се пред крај јесењег дела сезоне коначно укључила у тренажни процес. У нади да ће је повреде мимоићи очекујемо да је видимо на почетку зимских припрема у црвено-белој опреми, а убрзо надамо се и на терену.

Јелена Манчић

Овим смо након колективне, завршили и појединачну анализу ЖФК Црвена звезда у јесењој полусезони 2019/20. Међутим, ту неће бити и крај овог серијала. У трећем делу позабавићемо се анализом шта је то потребно како би црвено-беле коначно успеле да остваре жељене резултате, а све опет кроз призму онога што је виђено у месецима који су за нама…

Повезане вести

Leave a Comment