Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаМоја Црвена звездаНајновијеОбавештењаФудбал

Беле тачке нису увек таличне – Звезда поражена у Грчкој

ОЛИМПИЈАКОС – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:0 (0:0)

Нажалост, своју последњу утакмицу у европским такмичењима, Црвена звезда је завршила поразом у Атини, од братског Олимпијакоса – 0:1. Пред пуним трибинама „Караискакија“ меч су одлучила два једанаестерца. У те две ситуације фортуна није вечерас била на нашој страни, а ако се то изузме, можемо рећи да је Олимпијакос заслужено стигао до тријумфа, по свему приказаном.

Сјајно гостопримство, какво су имали у Београду недавно, Грци су истом мером узвратили у Атини. Фешта је кренула рано данас на улицама главног града, пренела се и на стадион, где је и остала упркос негативном резултату нашег тима.

Као и на „Рајку Митићу“, и на „Караискакију“ је осванула сјајна кореографија која осликава заједништво навијача најбољег српског и грчког клуба.

Није Педро Мартинс хтео да се „игра“ са саставом у оној мери у којој је то учинио у Београду, па је овај пут у стартну поставу уврстио и Елабделуија, као и Гиљермеа, Ел Арабија и Поденсеа. Валбуена није био у оптицају због повреде, док је један од играча који нам је доста проблема правио у Београду, Ловера, меч почео на клупи.

Наш стручњак, Владан Милојевић, одлучио се за прилично офанзиван састав, са чак пет офанзивно оријентисаних играча: Томане, Вукановић, Иванић, Гарсија и Марин. Велики посао поново је пао на плећа младог Његоња Петровића, који је деловао испред вечерас сјајних бекова Гобељића и Родића, односно штоперског тандема Дегенек-Милуновић.

Изашла је Звезда високо, нападачки од старта, па је тако у петом минуту на асистенцију Гобељића покушао Вукановић. Већ у следећем нападу, такође непрецизно пробао је и Мацурас. Сличне прилике на старту меча.

Оно што је било приметно у првих 15 минута сусрета јесте наш непрестани проблем са пресингом јачих екипа од нас. У тим приликама, лопта остаје веома кратко у нашем поседу, не успевамо ни три паса да повежемо. Није пресинг Олимпијакоса на нивоу Тотенхемовог, или Бајерновог, али свакако су покушавали да примене сличан рецепт тих екипа. Један од разлога зашто нису били у стању да испарирају великанима у том сегменту јесте и сама физичка потрошња играча, па тако Грци нису дуже од десетак минута вршили притисак на наше играче.

Нападао је углавном Олимпијакос, имао пар јалових покушаја, а наш тим је солидну прилику у 20. минуту након слободног ударца Марка Марина са неких 26-27 метара удаљености. Лопта је закачила живи зид и отишла у корнер, после којег је Са лагано ухватио Маринов центаршут.

Веома је опасно по наш гол било у 23. минуту када је одличну лопту у празно добио Поденс. Када се очекивала егзекуција, бравурозно је уклизао Гобељић и спречио најгоре по наш тим. Три минута касније, још једном су Грци покушали ударцем ван 16 метара, а овај Камарин је био најозбиљнији – веома оштар ударац завршио је не даље од једног метра од нашег гола.

Већ у наредном нашем нападу, морали смо боље комбиновати. У контранападу 3 на 2, који је повукао Вукановић и упослио Марина на левој страни, брзоноги Немац је заврнуо Самеда, шутирао, али погодио само сопственог играча, па је успут досуђен и офсајд.

Истакао се Борјан у два наврата у 32. минуту. Најпре је после веома прецизног паса са леве стране на десну покушао Поденс, да би на одбијену лопту натрчао Букалакис. У оба случаја шутеви су ишли право у нашег чувара мреже. Стицао се утисак да како је утакмица одмицала, тако је Олимпијакос све офанзивније играо.

А већ у 34. минуту видели смо и највећу прилику до тада. Центаршут у паду са десне стране упутио је чини се Букалакис,  Ел Араби се нашао потпуно сам на шест метара од нашег гола, али је лоше захватио лопту главом па је она отишла неколико метара преко гола.

Нову контру 3 на 2 имали смо у 40. минуту. Готово пресликана оној из 24. минута, али овај пут на лажњак Марина „наседа“ Гиљерме и дословно га коси у шеснаестерцу. Једанаестерац за Црвену звезду извео је Томане, али је Португалац погодио само пречку. Колосалну прилику пропушта за вођство пропустио је наш тим. Одмах у следећем нападу још једна прилика за момке у тегет дресовима. Марин је одлично прошао са десне стране, ушао скроз унутра испред голмана, али уместо да шутира пробао је да буде несебичан и упосли Гарсију у средини. Нажалост – неуспешно.

До краја полувремена, видели смо један погибељан старт Поденса над Марином, али је срећом наша десетка могла да настави сусрет. Поденс је био трећи „пожутели“ играч домаћих.

Олимпијакос је имао посед, имао шутеве, једну велику шансу, један добар шут и то би отприлике било то. Звезда се углавном успешно бранила, а у неколико наврата и озбиљно припретила из контранапада. Ипак, највећу прилику у првом полувремену је имао Томане са беле тачке, рекло би се у идеалном моменту (сам крај полувремена), али снажним ударцем успева да затресе само пречку. Остаје питање због чега пенал није извео Марин.

Кренули су Грци врло ангажовано у наставку, већ у прва три минута имали су и добар шут, и добар центаршут након којих је Звездина мрежа и даље остала мирна.

У 50. минуту видели смо још један покушај Грка ван казненог простора. Поденс је имао самог Елабделуја на десној страни, међутим указала му се прилика за шут са неких 17 метара, али је то учинио прилично лоше.

Веома јака киша падала је у Атини, па су лопте по земљи добијале додатно убрзање.

На старту 54. минута још један добар покушај Грка из велике даљине – Гиљерме је сјајно шутирао, али спреман је био Борјан. У сваком случају, првих десет минута апсолутне доминације црвено-белих из Пиреја.

Узвратили смо сличном мером у 56. минуту – Марин је са 15-ак метара тукао, али је Са био одлично постављен па је лако одбранио тај шут по земљи.

Занимљива измена уследила је недуго потом: уместо Томанеа на терен је крочио ван Ла Пара. Вукановић је прекомандован у сам шпиц.

А у 59. минуту може се рећи да смо имали много среће. Након сјајног центаршута Цимикаса са леве стране, највиши у скоку био је Ел Араби, шутирао главом веома добро, Борјан се бацио колико је могао, а лопта срећом погађа стативу. Мартинс тада вади задњег везног и убацује новог нападача – Герера.

Свега неколико минута касније, Олимпијакос пропушта још једну стопостотну прилику. Поденс је ушао у шеснаестерац, фантастичном варком избацио Дегенека, али је тај напад изузетно испратио Борјан па му је ушао у шут и спречио Грке да поведу. Томе је претходио опасан напад наших момака, избио је Вукановић сам са леве стране након добре лопте Иванића, али ни сам није знао да ли да шутира или неког упосли. Управо је Вукановића заменио Боаћи.

Веома садржајно било је друго полувреме. Играло се брзо, отворено, са што мање контакта. И ла Пара је покушао са дистанце, али право у голмана домаћих. Морао је послати ту лопту неком на страну, а могао је и још да је вуче ка голу.. играо се 64. минут.

Нова колосална прилика за Грке дошла је у 70. минуту. Добио је Ел Араби нешто јачу лопту кроз средину нашег шеснаестерца, али је Борјан још једном био бржи и успео да избије лопту само до Поденса. Овај гађа полу-брањен гол са неких 17 метара, из налета, али лопта одлази који центиметар поред леве стативе.

У наредних десет минута успели смо колико толико да смиримо игру. Јесу Грци имали посед, али ништа озбиљније пред нашим голом нису урадили. У међувремену је меч напустио Родић, због повреде, па је уз леву аут линију шансу добио Жандер.

Одличан је посао данас одрадио Родић, а мора се похвалити и његов колега са десне стране – Марко Гобељић. Заиста су беспрекорни дефанзивно били наши спољни бекови.

Када се чинило да су атински црвено-бели остали без муниције, у 86. минуту је уследио један наизглед безопасан центаршут са леве стране. Невероватно је неопрезан био Жандер, па је у ваздуху лопту закачио руком, а вечерас одлични арбитар Даниеле Орсато још једном, сасвим оправдано, показује на белу тачку. Ел Араби веома снажно и прецизно шутира и доводи свој тим у предност од 1:0, а уједно је поставио и коначан резултат. Данас су Звездини навијачи добили два трагичара – Томанеа, због промашеног пенала и Жандера.

Меч је продужен за пет минута, а наши играчи кренули су на све или ништа. У том срљању, прву прилику имао је Олимпијакос, када је Ловера шутирао са десетак метара искоса – поред гола. И другу прилику у надокнади имао је грчки тим – Поденс је био у налету, шутирао из веома опасне ситуације, али је Борјан још једном спасао нашу мрежу. Нажалост, наши момци ништа нису успели да ураде вредно помена од момента кад су примили гол.

На крају – два једанаестерца су решила овај сусрет. Један промашени и један искоришћени. Нажалост, овај пут срећа није била на нашој страни, па је тако бодове и пролаз даље обезбедио противник искористивши своју најстрожу казну. Дуго ће присталице нашег клуба памтити пречку Томанеа, а још дуже велико помрачење ума бразилског бека, Жандера. Не можемо рећи да је грчки великан незаслужено стигао до победе, имали су више од игре, више изгледних прилика и на крају је, мора се констатовати, резултат био реалан. Са друге стране, не можемо много тога замерити нашим момцима: борили су се, трчали, надигравали се, али је квалитет био на страни противника.

Црвена звезда се овим поразом опростила од европских такмичења ове сезоне. Нешто је у том нашем „европском излету“ било добро, нешто лоше, али остаје горка (или оптимистична, како вам је воља) чињеница да нас је свега три минута делило од новог европског пролећа, нове новчане ињекције, новог напредовања на уефиној листи, новог одмеравања снага са великим тимом, или тимовима.

Атина стадион „Јоргос Караискакис“Судија: Даниеле Орсато (Италија).  Жути картони: Камара, Поденс, Гиљерме, Гереро (Олимпијакос), Родић, Дегенек, Борјан (Црвена звезда) Црвени картони: – Стрелци: 1:0 Ел Араби (87. минут)

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Гобељић, Милуновић, Дегенек, Родић (од 81. Жандер), Иванић, Петровић, Гарсија, Марин, Вукановић (од 65. Боаћи), Томане (од 58. Ла Пара). Тренер: Владан Милојевић.

ОЛИМПИЈАКОС: Са, Елабделауи, Семедо, Мерија, Цимикас, Гиљерме, Бухалакис, Поденс, Камара (од 60. Гереро), Масурас (од 70. Ловера), Ел Араби (од 90. Бензиа). Тренер: Педро Мартинс

Повезане вести

36 comments

Hadži Dragan NBG дец 12, 2019 at 16:55

ZVEZDA MI JE SVE, ZVEZDA ŽIVOT JE, SRCE MOJE JE UVEK UZ TEBE, ZVEZDO VOLIM TE… U nedelju Zvezdaši na stadion,sad kad nam je najteže. Jebeš Terzu, Miloja, prodani sever, podržimo igrače, naši su pa ma kakvi da su, bore se za Zvezdin grb.

Reply
dusan дец 12, 2019 at 23:02

razumem sta pises, ali ja ne mogu. mozda mozemo jos neku titulu da nadjemo koju smo osvojili 1944. mozda mozemo da prisijemo jos neku zvezdicu na grb, jos neki tenk da stavimo na sever, da posaljemo jos neku „patrijostsku| poruku sa severa… ali ono sto ne mozemo da uradimo – ne mozemo da igramo lopte.zvezda je negledljiva, ne napreduje, tim je gori iz godine u godinu. koji ce nam djavo ova vip tribina na zapadu

Reply
Hadži Dragan NBG дец 13, 2019 at 12:55

Izvini brate, ja Zvezdu gledam i po kiši i po suncu i kada pobeđuje i kada gubi. Lako je biti Zvazdaš kad se pobeđuje i kada si prvi, a kada je teško , a teško mi je srce me boli, još jače treba podržati igrače. Kakva nam je igra bila kad smo 6 godina grobarima u bulju gledali i ispadali u prvom ili drugom kolu u Evropi? Nisam nikakav bot imam 56 godina, proživeo sam mnogo tekmi i pre Barija u staroj SFRJ, tako da znam, svi su tu kada je ok i kad se pobeđuje, a samo najjači kada je teško. E po tome se mi cigani razlikujemo od Franjevaca i svih ostalih navijača. A vi svi što udarate minuse teško da kročite na tribine više od 2-3 puta godišnje i to samo u LŠ uz obavezni mobilni u ruci i besomučno slikanje za društvene mreže. E mukice.

Reply
dusan дец 14, 2019 at 14:12

a sta mislis kad je ja gledam? i svi koji ovde kucamo jedemo sami sebe. pusti tu patetiku. treba podrzati igrace? treba kada budemo imali igrace. koga da podrzimo? ovde osim borjana i pavkova nema nijednog poluigraca…

Reply
VLADIMIR дец 12, 2019 at 08:51

hvala Bogu da se zavrsilo ovo mucenje,vreme je za nove ljude,od vrha do igraca,ako iko cita ove komentare iz kluba,neka ima jedno na umu ZVEZDA je uvek bila narodni klub a ne klub interesnih grupa…

Reply
kalio gulić дец 12, 2019 at 08:33

ŠTO VIŠE NAVIJAČA ISPRED STADIONA I TRAŽITI SMENU terzića,mrkele i milojevića….to je nasušno potrebno odmah!

Reply
kalio gulić дец 12, 2019 at 08:29

samo da neko opet ne slavi poraze i katastrofe kako je to uobičajeno u Srbiji pa i u Zvezdi,ovaj klub je veliki lažnjak i stalno na istu foru bar zadnjih 10 godina tonu u kaljužu,želim vam da narednih 10 godina ne vidite evropu i samo učite iz prošlosti ovoga kluba a iz današnjosti nekih drugih klubova,kako se igra na međunarodnoj sceni.SRAMOTE JEDNE.

Reply
Hadži Dragan NBG дец 12, 2019 at 16:48

A ti ajd malo na vaš mali sajt pa lupetaj.

Reply
Србин са Космета дец 12, 2019 at 07:12

Управо сам прочитао све коментаре (22) и генерално је све написано,као што бих и ја.Схватам све оне који су писали и хиљаде оних који не пишу,али исто мисле.
Живот сте нам скратили,бре!Колико само провидних,безочних,идиотских потеза од стране Милоја.
Понижени,осрамоћени,уништени после најгоре игре у историји клуба против Бајерна,схватили смо да је све ово велика фарса.
Дуг није смањен,плате повећане овим играчима у покушају,катастрофални странци,сем Бена.
Мора доћи до коренитих промена у играчком кадру.

Reply
Veteran Sever дец 12, 2019 at 03:15

Romane i Zander su dno dna… Onaj Garsija je jad i beda… Ali koji to idiot od trenera stavi Petrovića i Ivanića kao zadnje vezne u utakmici sezone!? Pa, mi uopšte nismo imali blok ispred našeg šesnaesterca!!? Ne vredi… Miloje da se ne ljubimo… Idi kad te molim!!!!

Reply
Dragan дец 12, 2019 at 01:47

Hajde, konacno otvoreno da pricamo…Zveyda je sada privatan klub Zvezdana Terzica, a da ga novi vlasnik nije ni kupio, niti ga platio vec ga jednostavno ukrao. Zvezda je sada ukraden klub! Postoje samo fiktivno organi kluba, Upravni odbor, nadzorni odbor, Skupstina… Sve navedeno u praksi se zove Zvezdan Terzic…Njega niko ne kontrolise, niti ikome podnosi racune(mozda Aleksandru Vucicu). Klub ne funkcionise normalno. Terza ne odgovara nikome, i pre moze on da otrera predsednika UO, Skupstine, Nadzornog organa nego oni njega…To je neshvatljivo i van pameti!!! Ceo FK Crvena Zvezda je igracka u rukama jednog coveka…On iz nje isisava pare, od Delija Sever napravljena je grupa Terza Sever, ima interent tim koji otvara profile na Instagramu i tamo botovski i beskicmenjacki se velicaju Terza i Miloje . Grupa Terza Sever ima poslovne kombinacije sa Terzom, i to SVI koji dolaze na utakmice znaju…Zato je protiv Spartaka bilo 2000 ljudi na stadionu. manje nego sto imaju klubovi kao Mega i Dinamik u kosarci, koji nemaju svoje navijace, pa opet imaju po 2000 ljudi na utakmica… Isto onoliko navijaca koliko Zvezda u fudbalu na Marakani od 55.000 mesta ima na utakmicama… O fudbaslko/trenerskoj neznalici Miloju, koji nije za 3 godine lansirao NIJEDNOG igraca, a unistio i oterao mnoge, koji protiv grobara igra bunker i na poslednje dve utakmice ne uputimo sut u okvir grobarskog gola, koji nam je podario najteze i sramotne poraze na Marakani, koji je dosao sa timom u ligu sampiona na suvu srecu POSTENO GOVORECI…Ja sam Zvezdas od rodjena do smrti(i posle toga) pa nisam hteo ikad ovo da pricam…ali sad moram: sudija nam guraju i nogama i rukama penale, zmure na ofsajde nase, izmisljaju ofsajde protivnika kada nam daju gol i ljudi – pa pola Lige igra za nas: posto mi ne mozemo ni poluraspale Grobare da pobedimo, pa to moraju Napredak, Radnicki, Vojvodina, Spartak(tuku ih cak i na JNA gde mi ne mozemo na Mustafin gol suta da uputimo), Surdulica i Macva im otkidaju redovno po bod..sve da bi mi bili prvi! I jednog dana ce se okriti da nas dug nije smanjen nego je uvecan!!!! Vreme je za prst na celo i da se proveri poslovanje, sheme trener, direktor-igraci(Ivanicev drug i menadzer Rasa Bebic kaze da je prosledio Bati Borisov 650.000 za transfer tog metiljavka u Zvezdu i nije mu jasno kako u Zvezdi kniize da su ga platili 1.350.000e). Itd, itd.. Ruzna noc – nemam snage za dalja pisanija…

Reply
ds banja luka дец 12, 2019 at 01:08

Ma sve bi bilo lako da Terza LOPINA nije ukovao…..cetrdeset mi je i plus i misli da nisam puno pametan kad kazem da sve ovo nemaa visee smisla, ni bratska prica,a ni truli sever…..mrtvo je sveo ovo, i mi obicene BANANE pusimo foru i od terze i onih sa „severa“…nisam ni cigan ni delija ja sam onaj koji veceras nema sna ja sam ZVEZDAS….ostaje mi samo da suttra kupim kartu i odem u Arenu da lijecim svoje boli….Ako ovo objavite naklon do poda….Vozim golfa cvaju……ni Terza ni „sever“….njen poraz je SAMO moja bol.

Reply
ivan niksic дец 12, 2019 at 00:36

Milojevicu, koji trener i strucnjak, pa i na nivou amaterizma bira za izvodjaca penala igraca koji mu em nije standardan niti je starter ni u srpskoji ligi, koji nije odigrao krsteno ni par utakmica od pocetka u LS, cime je to zasluzio i koji mozak to mora da bude da bas on bude taj koju puca penal, drugo, koji tek strucnjak treba biti pa u zadnjih pet sest minuta nicim izazvan uvesti Zandera staru kiksaru i krivca za mnogo golova i vrlo nesigurnog igraca i vrlo ipasnog igraca za svoj gol sto se i ovog puta potvrdilo, a koji uz to i nije bek, ova i iks drugih pitanja bi mogla da se postave nakon zavrsetka ove evropske epopeje i stradanja, zaokruzenog veceras grckom tragedijom, uz gol razliku 3:20, 5 poraza od 6 utakmica, uz ne samo ocajan i sramotan rezultat vec jos goru igru koja je na mahove bila za sve Zvezdase i ljubitelje fudbala veci horor od Fredi Krugera i Strave u ulici brestova, a cemu ste vi g-dine Milojevicu najvise kumovali kao i zbog dovodjenja uzasnih ,,pojacanja“, uz Mrkelu naravno, koja su zapravo vise bila prava i velika pojacanja za Zvezdine protivnike a koja sem donekle Garsije nisu pokazala ama bas nista, sto je kulminiralo i ovom vecerasnjom utakmicom. Posle vega vidjenog, srecom sto se ova muka i uzas u Evropi konacno zavrsise, potrebno je napraviti salto mortale zaokret i poceti sa nekom novom stranicom neke nove knjige, jer je ova sramotno i tuzno zavrsena i treba je zatvoriti za sva vremena. Promjene su evidentno potrebne, pocevsi od trenera i strucnog staba, pa do skauta i sportskog direktora, pa sve do igraca od kojih jedan dio nije sasvim ocigledno dostojan Zvezdinog dresa i potrebnog kvaliteta. Ovako jednostavno vise NE MOZE! I istorija kluba i rezultati i ime i sve sto ide uz Crvenu Zvezdu je dovedeno pod znak pitanja sa ovakvim predstavama u zadnje dvije godine, sa ovakvom igrom pogotovu ove sezone, NA STO OVO LICI LJUDI, u pamet se malo, malo obraza, malo vasu sujetu i tastinu pod guzicu gospodo, jer ste naslijedili svetinju i prvaka Evrope i Svijeta, jer ste naslijedili sve one legende koji su stvorili i napravili ime i legendu od kluba, a ako je tako, onda ili radite kako treba ili idite i pustite drugom da radi posao kako treba, privatizovati klub, dovesti prave ljude i znalce, kako igracke tako i administrativne, a ne jajare, neznalice, hohstaplere, muljatore. Na sto su baceni milioni, ko je i kako dovodio ovakve igracke olupine i prevare, ko se i kako evidentno zbog toga i na taj nacin ugradio i koliko, jer i laicima je jasno a ne toboze velikim strucnjacima, trenerima i skautima o kakvim igracima se radi. Zander sam priznao da nije bek, a doveden je kao bek, Ivanic za kolike samo novce je posto poto doveden, a ni I od Ivanica ni f od fudbala do sada, Tomane visegodisnja zelja dovedena iz portugalske lige i tima koji se borio za opstanak, znaci sa dna portugalske kace, La Para doveden iz drugoligasa Hadersfilda, na osnovu cega i zbog cega, za velike pare i mali ucinak, bolje recen9 za veliki neucinak, itd. Ne znam, mozda sudim po sebi, ali Milojevic posle svega i posle onakvog brukanja na Marakani kao nikad u Zvezdinoj istoriji protiv Totenhema a tek protiv Bajerna i dalje istrajava do iznemoglosti na svojoj alibi prici i istim floskulama, pa tako i veceras, i posle svega najmanje sto sam makar ocekivao od jednog moralnog makar sportski moralnog trenera jeste ostavka kao licni cin i zbog igre i zbog rezultata u Evropi, ALI, najteze je izgleda priznati svoj licni poraz i ljudski priznati da je stvarno dosta i da tu treba staviti tacku cime bi samo potvrdio i svoje prethodne uspjehe i ostao upamcen i po tri godine ulaska u Evropu i po uspjesima i po tome sto je znao kad treba da ode, kao licni i sportski i ljudski cin, ovako … ,Idemo dalje!’

Reply
Veteran Sever дец 12, 2019 at 10:53

Bravo za komenatar!!! Bravo! U dva i po meseca, nekadasni evropski i svetski prvak pravi gol razliku 3:20….Bruka, sramota… na nasoj Mari sluzimo za punjenje i ponizavanje… Sada se tvorci moderne Zvezde: Slobodan Cosic, dr Aca Obradovic, Rajko Mitic, Miljan Miljanic u grobu prevrrcu!!!! Za ove mladje informacija: to su ljudi koji su ziveli za Zvezdu, a ne od Zvezde!!!!!

Reply
Србин са Космета дец 12, 2019 at 16:35

Наравно да ми старији знамо ко су оснивачи наше Звезде и све си у праву што си написао

Reply
ĐOLE BARI 91 дец 12, 2019 at 00:28

ZAR JE MOGUĆE DA NIKO NE VIDI KAKVA JE DŽUKELA OVAJ MILOJEVIĆ ? UVODI U IGRU DVA POTPUNO NEUPOTREBLJIVA IGRAČA , BOAĆIJA I LA PREVARU UMESTO DA UBACI VULIĆA DA DRŽI LOPTU ?! NIKAKAV AURORITET NEMA,ZAR DA IGRAČI ODREĐUJU KO ĆE DA ŠUTIRA PENAL ? NIJE ŽANDER KRIV ŠTO JE MALOUMAN VEĆ VRLI STRUČNJAK SA KLUPE KOJI GA JE I DOVEO U ZVEZDU. MILOJEVIĆU MARŠ IZ ZVEZDE DŽUKELO NEPISMENA. TERZIĆU ILI DOVEDI TRENERA ILI SE GUBI U PAKETU SA OVOM BUDALOM.

Reply
dusan дец 12, 2019 at 00:19

ocekivano, a rezultat je mnogo bolji od ocekivanog. nego terza, direktore, daj da vidimo to finansijsko stanje. koliko se duguje, kome, i koliko je vraceno. deca rasporadata. deficit na bekovima. pojacanja uzasna. marko marin – nula

Reply
Darko дец 12, 2019 at 00:45

I da se proveri s kojim su parama Miloje i Terza i njihov sabrat Pjanovic u septembru kupovali stanove na Kolonakiju u Atini, i u Aja Napi… osim Borjana i Rodica, svi ostali igraci su menadzerska prica trojca bez kormilara: Miloja,Terze i Pjane…Lazni ugovori, lazne plate, lazna visina transfera…naravno sve na stetu FK Crvena Zvezda….

Reply
Otpisani101 дец 12, 2019 at 00:17

Dobili smo ono sto smo i zasluzili…kakav zander,da nije on bio bi neko drugi…najveci krivac je vladan milojevic koji ove sezone nije napadacki u evropi odigrao ni jednu jedinu utakmicu…igramo kukavicki i najgori fudbal u istoriji evropskih takmicenja…pa koje bre kontre kada se branimo sa svih jedanaest fudbalera…sta ce krila da rade kada igraju kao bekovi…nikada nisam gledao zvezdu da na marakani pred 50 000 gledalaca ne prelazi centar…to je vladan milojevic…nas su rasturili helsinki i kopenhagen a mi ocekujemo da prezimimo u evropi…

Reply
MILOS RANKOVIC дец 12, 2019 at 00:12

DOBAR VAM MILOJEVIC PRODAO JE MALOG TERZICA SAD NEMAMO LEVOG BEKA,DOVEO STRANCE A OMLADINCI MALI MATIC DECKO DANAS TRCI 83 MINUTA NESTAJE SEKUND,DESNI BEK RAZBIJA,DECKO STO JE DAO GOL,NE MOGU SAD DA SE SETIM KAKO SE ZOVU ON JE ZA GARSIJU SAD VEC IGRAC,BURMAZ DECKO BOLJI CENTARFOR OD TOMANEA PET PUTA,IMAMO OMLADINCE ALI CE TERZA PRODATI TO,HOCEMO KLINCE NA GLAVNI TEREN,A NE DA IGRAJU NA VOZDOVCU,NAPUNICEMO STADION IZ PRVE

Reply
MILOS RANKOVIC дец 12, 2019 at 00:07

VI STO UDARATE MINUSE,PA JA SE NEPRODAJEM KO VI,DA VAM VODJE DAJU ZASTAVE DA MASATE NA UTAKMICI I DA VAS VODE PO SRBIJI,JA ZVEZDU VOLIM SRCEM,PLACAM KARTU,NEULAZIM DZABE,TE VASE VODJE STO NISU UZELI PARE OD COVICA,COVIC JE VECA FACA OD TERZICA,I KAD DODJE OLIMPIJAKOS SLEDECE NEDELJE NAVIJACU SAMO ZA ZVEZDU,I NEVOLIM NIKOG DRUGOG

Reply
Dragan дец 12, 2019 at 01:15

Evo brate, Ranke…ja prvi nabijem na onu stvar Olimpijakos!!!!

Reply
Veteran Sever дец 12, 2019 at 10:36

I ja se pridruzujem: i ja nabijem Olimpijakos na onu stvar. I Olimpijakos i sve ove sto ne podrzavaju ovu sjajnu „äkciju““ vec udaraju minuse. Eto!

Reply
MILOS RANKOVIC дец 12, 2019 at 12:09

KOME SU ONI BRACA,MOJOJ BABI,DAJU GROBARIMA IGRACE NA POZAJMICU,KUPUJU NAM ISPRED NOSA RANDJELOVICA,KOD NJIH SKORO I NEIGRA,RADUJU SE SINOC KODA SU BAJERN POBEDILI,JA SAM POBRATIM SA MIKOM IZ CIBUTKOVICE,JEL TREBA SVI KOJI VOLE ZVEZDU DA BUDU BRACA,EVO ISKRENO MRZIM OLIMPIJAKOS JOS OD KOSARKE,KAD JE NAMA TREBALO A NJIMA NIJE,PRE TRI GODINE

Reply
Dragan дец 12, 2019 at 16:55

Brate Ranke… Ja na FB osnivam grupu „Mrzim Olimoijskos i sve grčke klubove“! ETO…

Reply
MILOS RANKOVIC дец 11, 2019 at 23:58

AJDE TERZICU VELIKI SEFE OCEMO TVOJ KOMENTAR BARABO JEDNA IZDAJNICKA,NEK SE DRZAVA MALO POZABAVI SA ZVEZDOM,SMEM RUKU DA DAM,DA JE NAMESTENO OVO,NEMOGU DA CUTIM DA TOMANE SUTIRA PENAL,PA ON NIJE DAO GOL DALJE OD PET METARA,MARIN DA NESUTIRA PENAL,NEMOGUCE,SVI ZNAMO KO JE MARIN,UBILI STE NAS U POJAM.I DALJE STOJIM PRI TOM,ZVEZDA POBEDILA U BEOGRADU 2,7 MILIONA EVRA,OLIMPIJAKOS U ATINI ISTO,PA KO STA URADI U DALJEM TAKMICENJU,SVE NAMESTENO

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 11, 2019 at 23:56

tuzno da tuznije ne moze biti..remont tima od sutra..kako su samo nemocni vukanovic,tomane,ovanic,petrovic..itd..ubaciti 5 omladinaca,,ceo tim rasprodati da se skupi neka para i dovedu 3 igraca koja vrede..mi smo zaradili 130mil evra a dugujemo isto..do nove godine mora da se nadje 8mil pod hitno jer se duguje igracima i transferi..terza radi za svoj dzep jer zna da nece dugo a mi jos gore tonemo

Reply
звездан дец 11, 2019 at 23:53

Упозоравао сам на очајно одрађен прелазни рок .Сада стварно могу да тврдим да нас је срећа погледала против Копенхагена и Јанг Бојса јер смо и те утакмице играли зихерашки и ни једну нисмо побиједили,спашавао нас је и Борјан и пречке и стативе ,али у Лиги шампиона је све дошло на наплату,додуше мислио сАМ да ћее нам Олимпиакос утрпати најмање три комада.Ми немамо средину терена ,Марин кад изгуби лопту нема ко да испрати,одбранбене играче не можемо кривити за све пошто је средина терена срце тима.Боље да нису доводили никог него те играче који нису појачање а питање да ли су за мали фудбал.Лоше играмо у лиги ,чим дође озбиљнији противник играчи као да се погубе.Јануарски прелазни рок прошли је бојим се био кључан .Реално би задржао Борјана ,Марина ,Дегенека и Бена .Покушати вратити Катаиа и рАДОЊИЋА

Reply
temaklasica дец 11, 2019 at 23:50

Olimpijakos – nista posebno,mi nismo zasluzili,vratila nam se karma od letos,BORJAN – mozda I najbolji golman u istoriji,tragikomicna pojacanja,cudna odluka o izvodjacu penala,I najvece razocarenje ove LS – Marko Marin.

Reply
MILOS RANKOVIC дец 11, 2019 at 23:49

MILANE BORJANE BRATE NAS IDI U KANADU ILI BILO GDE,NEMOJ VISE DA SE MUCIS SA OVIM PACENICIMA,ZANDER DABOGDA TI CEO ZIVOT BIO KA STO SE MI SAD OSECAMO,ISTO ZELIM I ONOM PORTUGALCU M…..U,MARIN ISKRENO MNOGO SUMNJE U NASOJ LIGI JURIS AUT DA IZVEDES NADAS NIKOM SLOBODAN UDARAC DA IZVEDE,A SAD PENAL DAJES OVOM KONJU KOJI PENALE NIJE IZVODIO NI U VELIKOM KLUBU TONDELI,SRAM DA VAS BUDE,DA JE TRENER PRAVI I POSTEN TREBAO JE DA IGRA PANKOV PRE MILUNOVICA,A I PRE DEGENEKA,ON BI SUTIRAO PENAL I DAO BI GA SIGURNO,JER ON NIJE PRODANA DUSA,KO PORTUGALAC,OVO VECERAS GLAVNI I JEDINI KRIVAC MILOJEVICMTRENER ODLUCUJE KO SUTIRA PENAL,VRSI IZMENE,SVE JE URADIO NA NJIHOVU RUKU,HVALA TI STO SI URADIO ZA ZVEZDU I MARS BRE VISE IZ ZVEZDE,TERZICU DA OBJASNIS ZVEZDASIMA GDE SU PARE OTISLE OD PROSLE I OVE GODINE KAD DUGUJEMO 30 MILIONA,LOPOVE CRNOGORSKI,DOLE NESMES NI DO GRANICE,A OVDE KRADES LI KRADES,RESETKE TE CEKAJU

Reply
MILOS RANKOVIC дец 11, 2019 at 23:38

TRENERU MILOJEVICU TI SI JEDAN PROKLETNIK,I ZELIM TI SAMO DA SE OSECAS ISTO KAO SVI PRAVI NAVIJACI ZVEZDE,MI VECERAS PATIMO VISE NEGO IKAD,TI SI PRODANA DUSA ISTO KO TERZIC,I OPET KAZEM BRACO NECEMO NA STADION DOK SU TRENER I DIREKTOR TU,

Reply
MILOS RANKOVIC дец 11, 2019 at 23:34

PRVO BRACO SHVATITE TERZICA I MILOJEVICA SAMO DELIJE MOGU DA OTERAJU,ALI ONI NECE KAD IMAJU PARE OD ZVEZDE,NARAVNO VODJE STO SVI MI ZNAMO,DALJE REKAO SAM DA JE UTAKMICA PRODATA I JESTE,PRVO TOMANE SUTIRA PENAL,DRUGO OVI NEMOGU DA DAJU GOL,NEMA KO DA NAPRAVI PENAL UVODI MAJSTORA ZANDERA,TERZICU TI SI JEDNO VELIKO G…;,DOVEO SI KRS IGRACE ZANDER,TOMANE,KANJAS I OSTALE OTERAO SI NASU DECU PROKLET BIO,BRACO U NEDELJU NIKO NA STADION,AMA NIKO,LAKO JE BITI PRVAK KAD SVIRANO DVADESET PENALA I DESET OFSAJDA DATO,NAMESTENO SVE ZNAJU I PTICE

Reply
MILOS RANKOVIC дец 11, 2019 at 23:27

STA SAM REKAO POSLE BAJERNA,GRCI IDU DALJE,PA TO CEO BEOGRAD ZNA

Reply
Veteran Sever дец 11, 2019 at 23:26

Svi „stranci“ MARŠ iz Zvezde… Klošarčine jedne odvratne..

Reply
Delija do Bola дец 11, 2019 at 23:23

Jel treba komentar? Ja ovde od letos pišem da je osim Borjana i delimično Marina(velikog znalca za Surdulicu, Spartak, Proleter, a već protiv Groblja NE POSTOJI) ovaj tim krš… a da, su „stranci“ najveći fudbalski otpad… I – dobijao minuse… A kad sam spomenuo ovog Šabana od trenera… onda krenu i psovke…Sad će verovatno Terza i Miloje onu staru pesmu „A budzet“, „Igrali smo odlično“ (samo NISMO uputili nijedan udarac u okvir gola) i samo je Borjan skinuo 3..4 sigurna gola… I to je to…

Reply
mitar дец 11, 2019 at 23:18

Nikome nije jasno zasto Tomane sutira penal , Zander po obicaju pravi gluposti u odbrani .Sezona na dusu Mrkeli i Milojevicu za katastrofalan prelazni rok .

Reply

Leave a Comment