Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ђорђевић: Да направимо резултат

Омладинци Црвене звезде допутовали су у Атину где ће сутра од 16 часова играти меч последњег кола групне фазе Лиге шамапиона за младе против Олимпијакоса. Наш клуб се налази на другом месту Б групе са осам бодова и за сигуран пласман у бараж нокаут фазе потребна им је победа без обзира на исход другог меча који играју Бајерн и Тотенхем.

Немачки гигант је обезбедио прво место и директан пласман у осмину финала, али наш клуб неће ни размишљати о том мечу, истиче тренер омладинске екипе Славољуб Ђорђевић.

Гледамо само нас као и до сада. Крај је сезоне, уморни смо и психолошки и физички, ова деца су направила много до сада на свим фронтовима и сигуран са, да ћемо опет дати максимум. Спремићемо се добро из уз Божију вољу да направимо добар резултат – каже Ђорђевић.

Сјајна сезона али и превише утакмица узеле су данак крају.

Десни бек Митровић има повреду тетиве, није тренирао два дана, видећмо да ли ће моћи да игра. Без обзира на све, играћемо као и до сада, снажно, агресивно па ћемо видети колико ће то бити довољно. Олимпијакос је одлична екипа, чврста, јака. Без обзира што су последњи на табели то ништа неће значити. Даћемо све од себе и надати се најбољем – каже Ђорђевић.

Стрелац победоносног гола у Београду против Олимпијакоса (2:1) Милош Пантовић, оптимиста је пред сусрет у Грчкој.

Озбиљно смо се припремали за ову утакмицу и напорно тренирали током претходних дана. Познајемо их као екипу и мислим да не могу да нас изненаде превише. Драго ми је што сам био стрелац поготка у Београду, али најважније је да екипа побеђује. Идемо да тријумфујемо и прођемо даље – рекао је Пантовић.

Саглсасан са речима саиграча, пред дуел са Олимпијакосом, је и неуморни везиста Алекса Матић.

Спремни смо за меч одлуке и последњу утакмицу у полусезони. Припремали смо се добро и верујемо у пролазак даље. Нећемо обраћати пажњу на меч Бајерна и Тотенхема, већ ћемо бити усмерени на то да одиграмо што бољу утакмицу. Мислим да смо у односу на први дуел са Грцима уигранији, одлучнији и спремнији, а надам се да ћемо то показати и на терену – истакао је Матић.

Дуел између Бајерна и Тотенхема је такође на програму у среду од 16 часова.

1. Бајерн Минхен-3 победе и два ремија- 11 бодова (гол разлика 15:2)

2. Црвена звезда- 2 победе, 2 ремија и пораз- 8 бодова (гол разлика 7:11)

3. Тотенхем- 2 победе, реми и два пораза- 7 бодова (гол разлика 12:9)

4. Олимпијакос- реми и четири пораза- 1 бод (гол разлика 2:14)

Црвена звезда ће се у случају позитивног резултата против Олимпијакоса укрстити са једном од осам екипа које су као освајачи лига, кроз “нокаут” фазу обезбедиле учешће у баражу. То су: Шериф Тираспољ (Молдавија), Сарагоса (Шпанија), Мидтјиланд (Данска), Дерби Каунти (Енглеска), Порто (Португал), Динамо Кијев (Украјина), Ренџерс (Шкотска) и Рен (Француска). Потенцијални двомеч би био одигран у фебруару наредне године.

The post Ђорђевић: Да направимо резултат appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment