Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Кадети који играју најлепши фудбал у региону

После првог дела сезоне, кадети Црвене звезде налазе се на првом месту у лиги, а само речи хвале за генерацију коју предводи Марко Неђић има главни тренер наше Омладинске школе Никола Јелић.

Играмо најлепши фудбал у лиги, а и шире. Екипа је формирана пре три године, из дана у дан све више напредују и врло смо срећни због тога. Утисак је да генерација фудбалера рођених 2003. године појачана годину дана млађим Радојевићем и Лазетићем игра феноменално. Драго нам је што су завршили на лидерској позицији, али нам је најважније да се дечаци правилно развијају. Као доказ квалитетног рада, уследила је прекоманда Бачанина у омладинце.

На листи стрелаца се одвојио Марко Лазетић са 11 погодака, а лидери по асистенцијама су Никола Станковић и Урош Бранковић са осам пасова након којих је постигнут гол.

Приметан је огроман индивидуални напредак код дечака. Подређени тимском успеху, радили су и на унапређивању своје игре и то се показује. Многима су партије Кнежевића, Ћурића, браће Митуљикић изненађујуће, али не и за нас који смо свакодневно с њима и који видимо колико вредно раде. Похвале иду и Станковићу, Ђурићу, Крстићу који нас је појачао прошле зиме, али и репрезентативним голманима Ћопићу и Лукићу. Очекујемо много и од Стефана Деспотовског који је због мононуклеозе пропустио већи део јесењег првенства. Имамо одличну генерацију и много очекујемо од њих.

Марко Неђић већ две године са великим успехом води талентоване дечаке рођене 2003. године

Задовољни смо радом Марка Неђића и његовог стручног штаба. Предани су послу, максимално су посвећени деци и покушавају да од њих направе првотимце. Многе ствари које раде наши тренери у Омладинској школи иду у корак са Европом – истакао је Јелић.

Наши кадети биће прва генерација која ће почети са тренинзима на теренима наше Омладинске школе. Прозивка је договорена за 8. јануар, након чега одлазе на турнир у Саудијску Арабију.

The post Кадети који играју најлепши фудбал у региону appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment