Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звездаши прикупили скоро милион и по динара за Дечију клинику у Нишу

Фудбалски клуб Црвена звезда, у сарадњи са компанијом Моцарт, са поносом истиче да је на јучерашњој утакмици са Спартаком прикупљено још 226.500 динара и да смо за сада сакупили чак 1.481.000 динара за Клинику за дечју хирургију и ортопедију у Нишу!

Хуманитарна акција коју су заједно покренули Црвена звезда и наш партнер компанија Моцарт има за циљ прикупљање новца за куповину апарата за Дечју клинику у Нишу. Акција је покренута на утакмици против Рада, а изузетно смо срећни што је заживела и наставила се и на првенственом сусрету са ТСЦ-ом, Вождовцем, утакмици Купа Србије са Мачвом, као и на мечу Суперлиге Србије против Спартака.

На јучерашњем мечу против Суботичана трибине је попунило још 453 људи са Моцарт-овим тикетима чиме је сакупљено додатних 226.500 динара, што је на претходно скупљених 1.254.500 из утакмица против Рада, ТСЦ, Мачве и Вождовца даје збир од 1.481.000 динара. Хуманитарна акција у сарадњи Црвене звезде и компаније Моцарт наставља се и против Чукаричког, а циљ нам је да сакупимо што више средстава за помоћ установи у којој се лечи огроман број малишана.

Браво звездаши! Хвала вам!

Нека на првенственој утакмици против Чукаричког запад буде испуњен до последњег места и да свима покажемо велико звездашко срце!

The post Звездаши прикупили скоро милион и по динара за Дечију клинику у Нишу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment