Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Ел Фарду Бен: „Срећан сам због новог гола“

После победе над екипом Младости у Лучанима (0:1), Ел Фарду Бен је изнео утиске ca тешког гостовања на западу Србије.

 

– Тешка утакмица у Лучанима. Најважније је да смо освојили три бода. Можда нисмо играли најбоље што умемо, али смо узели бодове и задовољни се враћамо кући. Остале су нам још две утакмице у првенству до паузе, тако да ћемо дати све од себе да имамо максималан учинак. Такође, желео бих да се захвалим навијачима који су увек ту за нас на свакој утакмици. Било да играмо на Маракани или у гостима, они су фантастични. То нам даје крила која су нам преко потребна  – истакао је Бен.

Репрезентативац Комора није крио задовољство поводом новог гола у Црвеној звезди.

– Увек је лепо када постигнете победоносни погодак. Драго ми је што сам човек одлуке и веома сам срећан што сам обрадовао навијаче. Увек је битно постизати голове, као и сваки нападач, гладан сам голова и надам се да ће их бити још много више – закључио је Ел Фарду Бен.

Повезане вести

3 comments

mitar дец 4, 2019 at 21:58

Hvalis nam u Evropi covece .

Reply
Hadži Dragan NBG дец 5, 2019 at 10:21

Srbine, kaže se fališ, a ne hvališ!!! Ko je tebi u školi predavao Srpski jezik?

Reply
Goran дец 5, 2019 at 15:17

Mozda je iz Bosne,znam da neki ljudi iz Bosne kazu hvalis umesto falis ili kahfa umesto kafa,rahatluk umesto ratluk itd…I meni to nekad ide na ja*a lepo pise svugde u knjigama i recnicima falis,kafa,ratluk i onda se nasao neko pametan i dodao slova kao satro izmislja neki novi jezik…Hrvati npr. isto pre rata govorili kasarna sada kazu vojarna ili pre govorili fabrika,tvornica,firma,kompanija sada kazu tvrtka…Pre udvaranje a sada upucavanje…Kruzile su cak price da su hteli svinju da nazovu cetveronozno blatobrckalo a oluk na kuci okolokucno vodeno slijevalo,mislim sta sve ljudima nece pasti na pamet…

Reply

Leave a Comment