Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић: „Задовољан сам игром“

Утиске поводом завршене утакмице у Лучанима у којој је Црвена звезда савладала домаћу Младост резултатом 1:0, изнео је шеф стручног штаба нашег тима Владан Милојевић.

 

– Добра и садржајна утакмица. Врло сам задовољан партијом мојих изабраника. Дошли смо да одиграмо квалитетно и савладамо Младост. Знали смо да ће нам за то требати много напора, концентрације и стрпљења, јер домаћин у последње време игра веома добро. Били смо свесни шта можемо да очекујемо од њих. Чврст блок и брзи играчи по боку, као и феноменална транзиција која је жаргонски речено „за уџбенике“. Морали смо то да неутралишемо. С друге стране, покушавали смо да створимо што више прилика и то је функционисало сјајно, пре свега у првих пола сата када смо могли да постигнемо неколико голова. Плашили смо се да нас не казне, поготово из прекида у којима су најопаснији.

У Лучанима је у току јучерашњег дана падао снег, тако да је терен био у нешто неквалитетнијем стању

– Тежак терен за све. Да се разумемо, стадион у Лучанима је сјајан за игру, али је пао снег и покварио услове. Међутим, како је нама, тако је и њима, али је чињеница да су играчи данас били под нешто већим оптерећењима. Младост је данас показала да је одлично припремљена екипа, парирали су нам тркачки целу утакмицу.

Поновио је Милојевић оно што често истиче, а то је да је прва следећа утакмица најважнија.

– Први следећи противник је увек у фокусу. Нас чека важна утакмица против Олимпијакоса, али најмање размишљамо о томе. И у Атини, као и у свакој другој утакмици ћемо покушати да дамо све од себе, али тренутно нам је Спартак у мислима – подвукао је Милојевић.

Повезане вести

7 comments

Delije Sever дец 5, 2019 at 14:34

Dok mi idemo i u Lučane vi sektaši jadni i bedni samo kritikujte pored tv i toplih kuća…Čini mi se da samo to znate i tako lečite komlekse vaše.Pogledajte tabelu i sve će vam biti jasno.O kakvom ti bre modernom fudbalu pričaš i Igri Napredka…pa taj Napredak gubi od Tsc,Inđije i ostalih a pobeđuje tu buraniju grobarsku…Samo pogledajte tabelu i -11 i sve će vam biti jasno.Ko bre danas gleda ko kako igra pa na kraju se gleda ko je prvi na tabeli.Kritičari pa ni Juve,ni Barsa ni Bajern neigraju non stop dobro pa su prvi.Samo napred igrači i upravo lagano gazimo prema novoj tituli,nadomak smo da prezimimo u evropi a vi glodari jedni bedni samo pljujte i nastavite tako.Šta bi bilo da neigramo evropu i da smo loši kao ova stoka grobarska i da nismo Šampioni pa vi bi nas obesili stoka jedna kritičarska.

Reply
Звездаш дец 5, 2019 at 09:19

Ти се још и спрдаш са нама!? Требао си синоћ да гледаш партизан – Напредак и нешто научиш од помоћног тренера Напретка који је демонстрирао модеран фудбал са 90 минута трчања, убацивања у празан простор, пресинга, борбе, и на крају 10 шутева на гол. А ти против тог истог партизана у две утакмице ниси упутио шут на гол! Био си и остао обичан демагог без трунке морала и части!

Reply
mitar дец 4, 2019 at 21:56

Ben i Marin dobri , ostali suv prosek .Ne pustajte Bena nikako .Dovesti brze igrace treba ubrzati igru ,treba napraviti iskorak u Evropi .

Reply
Србин са Космета дец 4, 2019 at 20:19

Ма иди бре Милоје.Чиме си задовољан?
И данас лоша игра,као имамо иницијативу,а ниједан употребљив центаршут наши играчи нису упутили.Требао си неке за казну да пошаљеш да пешке крену за Бг.
Расвести се човече!
Не забијај главу у песак.Не бежи од проблема,решавај их!

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 4, 2019 at 19:37

ti si Miloje skroz prolupao..jasno je i tebi da igramo najbedniji i najsporiji fudbal u evropi

Reply
Hadži Dragan NBG дец 5, 2019 at 10:23

Brate on misli da se niko ne razume u fudbal sem njega. Pobedom sam zadovoljan sve dok bežimo sektašima, ali igrom…

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 5, 2019 at 15:47

slazem se brate Hadzi osim bodova ostalo je sve trulo..on je bio gospodin dok je mislio svojom glavom a sad daje izjave zbog pritiska terze da opravdaju 20 promasaja i svoj tal

Reply

Leave a Comment