Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Најава преноса утакмица млађих категорија

Црвено-беле таленте током наредних дана очекују нови такмичарски изазови, а преносе омладинаца, кадета и првог тима Графичара гледајте на Звезда Кидс каналу.

Омладинци ће у четвртак од 13 часова гостовати у Суботици екипи Спартака. Покушаће изабраници Славољуба Ђорђевића да победом заокруже јесењу полусезону у оквиру домаћег првенства. Бравуре Пантовића, Радуловића, Лукића и других црвено-белих бисера који носе дрес наше јуниорске селекције можете гледати уживо на Звезда Кидс каналу.

Кадети последњу утакмицу у овој години играју такође у Суботици. Пробаће Лазетић, Станковић, браћа Митуљикић и други црвено-бели таленти да донесу радост Марку Неђићу и остваре још једну победу. Утакмица је на програму у четвртак од 11 часова, а пренос смо вам обезбедили на Звезда Кидс каналу.

Графичар ће у уторак од 13 часова у утакмици против Земуна покушати да оствари још једну победу и на лидерској позицији заврши полусезону у Првој лиги Србије. Уколико нисте у могућности да дођете и уживо подржите Ераковића, Станојева, Гаврића и осталу нашу децу која носе дрес црвено-беле филијале, обезбедили смо вам пренос на Звезда Кидс каналу.

The post Најава преноса утакмица млађих категорија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment