Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Милојевић: „Опрезно у Лучанима“

Лидер на табели Суперлиге Србије, Црвена звезда гостоваће Младости сутра од 15 часова. Очекивања пред утакмицу у Лучанима изнео је шеф стручног штаба нашег тима Владан Милојевић.

Тешко гостовање је пред нама. Екипа Младости се у последње време консолидовала, играју добро и ради се о веома чврстом и организованом тиму. Одлични су у фази контранапада и из тога нам прети највећа опасност. Тешко је играти у Лучанима. Велику улогу би сутра могли да имају и временски услови који нису баш сјајни. Младост, без обзира на промену тренера, има континуитет, јер је садашњи тренер Станић фудбалски “растао” уз бившег шефа стручног штаба Миловановића који је оставио велики печат у Лучанима. Морамо бити опрезни. Показало се и у реваншу Купа, прошле године, да је Младост неугодан противник.

Имаће Милојевић проблем око састављања тима, с обзиром на то да је неколико играча повређено.

Видећу данас после тренинга на кога могу да рачунам. Ван Ла Пара има проблем са леђима, Вулића мучи температура, Милуновић има стомачни вирус, а ни ситуација са повредом Боаћија није баш сјајна. Када причамо о играчима, задовољан сам како су Иванић и Марин деловали против Вождовца. Иванић је играч који има велики потенцијал и драго ми је што је одиграо добру утакмицу.

Није желео шеф стручног штаба црвено-белих превише да се бави причама око зимског прелазног рока.

Имам велико поверење у моје изабранике. Ови натписи да неки играчи долазе или одлазе, то не потиче од нас, већ је суд других људи. Чекамо зимску паузу па ћемо све анализирати. У спорту нема минулог рада и морате да се доказујете из дана у дан. Сви смо под лупом јавности, али видећемо све кад се заврши полусезона – рекао је Милојевић.

The post Милојевић: Опрезно у Лучанима appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment