Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звезда ТВ | Европски ниво Звездине деце

У новој епизоди серијала Звезда ТВ, кроз разговор са нашим омладинцима, имаћете прилику да се што више упознате са њима, какве су им навике, ко су им узори као и на који начин бележе феноменалне резултате, како у првентсву тако и у Омладинској Лиги шампиона.

Омладинска школа Црвене звезде годинама уназад је права фабрика фудбалских талената и једна од најбољих у Европи. Омладинска селекција тренутно бележи сјајне резулате. У Омладинској лиги Србије изабраници Славољуба Ђорђевића су први на табели са 42 освојена бода. Такође, у Омладинској Лиги шампиона наши момци налазе се на другом месту са осам бодова и у последњем мечу групне фазе против Олимпијакоса имају прилику да дочекају европско пролеће.

У новој епизоди серијала Звезда ТВ разговарали смо са тренером Славољубом Ђорђевићем и играчима Мартином Новаковићем, Урошем Благојевићем, Андријом Катићем, Алексом Матићем и Милошем Пантовићем о томе како имају десет победа у низу, ко су им узори и на који начин бележе сјајне резултате у свим такмичењима.

The post Звезда ТВ | Европски ниво Звездине деце appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment