Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

АБА У19 – Црвена звезда новом победом до 1. места и Ф4

Јуниорска селекција Црвене звезде мтс пласирала се на завршни турнир АБА лиге за играче до 19 година, пошто је у 4.колу групе Б савладала Морнар из Бара 66:47 (10:16, 23:10, 22:9 И 11:12).

У утакмици у којој су црвено-бели поново врло сигурном игром остварили нову победу, најефикаснији у екипи Црвене звезде био је Лазар Васич са 20 поена.

Екипа Црвене звезде тако је дан пре завршетка турнира остварила основни циљ, и пласирала се на завршни турнир. Подсетимо, екипа коју са клупе предводи тренер Слободан Клипа, побеђивала је екипе Приморске и Олимпије Цедевите (четвртак), док су у петак били бољи од екипе МЗТ Скопље Аеродром 78:61

КК Црвена звезда мтс: Ускоковић 6, Манојловић 9, Добрашиновић 6, Остојић 2,Шарановић 2, Радосављевић 015,Васић 20, Павићевић 4, Бошњак 4, Бранковић 13.

У последњем колу, које је на програму у недељу, екипа Црвене звезде мтс састаје се са домаћином турнира екипом Задра од 14 часова.

На табели, екипа Црвене звезде је прва са 4-0, испред екипе МЗТ-а која има 3-1, док су Олимпија Цедевита И Приморска забележили две победе и два пораза.То практично значи дас у црвено-бели без обзира на исход последњег меча већ осим пласмана, осигурали и прво место на табели.

The post АБА У19 – Црвена звезда новом победом до 1. места и Ф4 appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment