Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаМлађе категоријеНајновијеРегионална лига

АБА У19 – Нова победа Црвене звезде, на корак до Ф4

Јуниори Црвене звезде мрс настављају са победама на квалификационом турниру АБА лиге у Задру.

Након екипа Приморске И Олимпије Цедевите, црвено-бели су у петак играли по програму једну утакмицу, и забележили и трећи тријумф, овога пута над екипом МЗТ Скопље Аеродром 78:61 (26:15,21:18,16;11, 15:17).

У утакмици у којој су црвено-бели поново врло сигурном игром остварили осетну предност већ након прве деонице (26-15) И одржавали је до краја утакмице, најефикаснији у екипи Црвене звезде били су Манојловић са 19 поена, 12 скокова И 6 асистенција, И Радосављевић 15 поена.

КК Црвена звезда мтс: Ускоковић, Манојловић 19+12+6ас, Добрашиновић 4, Остојић 6,Шарановић 2, Радосављевић 15,Васић 6, Благојевић 3, Павићевић 7, Бошњак, Јоксимовић 5, Бранковић 6.

Утакмицу у дворани “Јазине” која је протекла у фер И коректној игри, нажалост обележила је И повреда колена Николе Манојловића који се након указане прве помоћи није враћао на паркет.

На табели групе Б, Црвена звезда мтс води са 3 победе, екипе Олимпије Цедевите и МЗТ-а имају скор 2-1.

Црвено-бели су на корак од основног циља, а то је пласман на завршни турнир АБА лиге, а у суботу у четвртом колу, екипа Црвене звезде игра против Морнара, такође у дворани „Јазине“ од 18 часова.

The post АБА У19 – Нова победа Црвене звезде, на корак до Ф4 appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment